F.Bahçe maçı öncesi Volkan'ı topa tuttu!

Şenol Güneş, Türkiye-Kazakistan maçı öncesi taraftarların küfürlerine dayanamayarak sahayı terk eden Volkan Demirel'i topa tuttu:

F.Bahçe maçı öncesi  Volkan'ı topa tuttu!
F.Bahçe maçı öncesi Volkan'ı topa tuttu!
GİRİŞ 20.11.2014 21:15 GÜNCELLEME 20.11.2014 21:16
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, pazar günü oynayacakları Fenerbahçe maçı öncesi sarı lacivertli ekibin kalecisi Volkan Demirel'i eleştiri yağmuruna tuttu.

Türkiye-Kazakistan A milli maçı öncesi taraftarların küfürlerini gerekçe göstererek sahayı terk eden Volkan'ın yanlış yaptığını savunan Güneş, Türk futbolunun gündemindeki diğer konuları da değerlendirdi. Lig TV'ye röportaj veren Şenol Güneş'in açıklamaları şöyle:

- Volkan Demirel küfür nedeniyle sahaya çıkmadı. Peki diğer maçlarda da aynı tepkiye maruz kalırsa ne yapacak? Yine sahayı mı terk edecek?

- Futbolcular popüler insanlardır. Bu yüzden karakterleri de güçlü olmalı. Rüştü Reçber zamanında şiddete maruz kaldı ama sonra dünyanın en iyi kalecisi seçildi.

- (Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'la ilgili soru üzerine) Kim olursa olsun milli takıma gelmemenin cezası ne ise uygulanmalı. Bu şekilde milli takıma gelmemeler gelecek nesilleri olumsuz etkiler.

- Milli Takım futbolcu gelişim yeri değildir. Genç olsun yaşlı olsun iyi olan futbolcu milli takım forması giymeli.

-Bizim sıkıntımız bilgi sahibi olmayan kişilerin Türk Futbolu hakkında fikir yürütmesi. Transfer yaparken büyük parçalar harcanıyor ama altyapı için paraya ihtiyaç olunca teknik adamlara ”idare et” deniyor. Futbol zaten endüstriyel bir hal aldı. Milli takım kavramı geri plana düştü. Bari şu zamanda Türk çocuklarını yetiştirip Milli takımda oynatalım.

YORUMLAR 13
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    düne kadar şenol hocayı adam yerine koymayan zavallı zihniyetler bakıyorum da söz konusu Fenerbahçe olunca savunmaya başlamışlar.Volkan dan başka bişey bilmiyormusunuz ezikler.O küfürleri yapanlara ve onlara destek verenlere iade ediyoruz.
    Cevapla
  • kuzey kk 9 yıl önce Şikayet Et
    Samet ergül bu hafta fenerbahceyle oynayacaklarından etki altında bırakıp hatalara zorlamak istıyor.dünya 3 sü yapmış turnuvada kimle oynamış iyi bak rakipleri kim g kore kostarika senagal bunları yendın breziya ile ıkı maç yaptın ıkısınde de yenıldın 1996 da kendi sahanda berabere kalıp sampıyon olacakken fenere trabzonda yenildin tarihe gececekken beceremedin 2010 da fenerbahceyi hiç yenememişssın sonra kupamda kupam dıye ağlamıssın bumudur buuk hacalık
    Cevapla
  • cemil 9 yıl önce Şikayet Et
    slk veysel önce şenol hocanın kariyerini oku ondan sonra yaz,duba,volkan kim? terbiyesiz biri her yerde pravakör.şenol hoca bu ülkenin en kıymetli futbol adamlarından biri
    Cevapla
  • kenan 9 yıl önce Şikayet Et
    volkan artislik yapıyor. Çıksın aynısını fener maçında yapsın ben ona adam derim. Her fırsatta ortalığı geren karektersizin teki... Aziz babası arkasdında ya nasılsa istediği gibi sallar...
    Cevapla
  • ah be şenolcum 9 yıl önce Şikayet Et
    şimdi basında yer tutmak için bebeğine küfredilmiş bir babaya mı dil uzatmaya başladın şenol hoca!!! Bence başka konularda konuş sen mesela yaptığın işle alkalı. Sen bir sosyal akademisyen değilsin, koçsun koç gib davran haddini bil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle