Belluschi'den Şaşırtan F.Bahçe açıklaması

Bursaspor'un Arjantinli futbolcusu Belluschi, F.Bahçe için "Bizimle eşdeğer olan bir takımla oynayacağız" dedi.

Belluschi'den Şaşırtan F.Bahçe açıklaması
Belluschi'den Şaşırtan F.Bahçe açıklaması
GİRİŞ 14.11.2014 17:55 GÜNCELLEME 14.11.2014 17:55
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bursaspor'un Arjantinli futbolcusu Belluschi, yeşil beyazlı takımın bugünkü antrenmanından önce gelecek hafta oynayacakları Fenerbahçe maçını değerlendirken, "Bizimle eşdeğer olan bir takımla oynayacağız" dedi.

Önlerinde bir hafta süre olduğunu belirten Belluschi, kendilerine milli maç için verilen arada yaptıkları izinde dinlendiklerini vurgularken şunları söyledi:

"Şimdi de çalışmalara başladık. Önümüzdeki hafta da devam edecek. Zor bir karşılaşma olacağın farkındayız. Şehirde herkesin gösterdiği önemi göz önüne alırsak daha da zor hale geliyor bu karşılaşma. Her sezon oynadığımız bir takım. Eş değerde olabildiğimiz bir takım. Son dönemdeki iyi oyunumuz da göz önüne alındığında bu karşılaşma için iyi bir şansımız olduğunu düşünüyorum."

Yeşil beyazlı takımın iyi durumda olduğunu düşündüğünü, her hafta üzerine koyarak gittiklerini dile getiren Belluschi, "Karşılaşmalardaki pozitiflerimizi, iyi yaptığımız şeyleri ve kötü yaptığımız şeyleri göz önüne alıyoruz. Kötü yaptıklarımızı değiştirmeye çalışıyoruz. Çok daha iyi skorlar ortaya koyabiliriz. Umarım önümüzdeki haftalarda puanları almaya devam edeceğiz" diye konuştu. Sözleşmesiyle ilgili sbilgi de veren Belluschi, bu konuda şöyle konuştu.

"Henüz benimle temas kurulmadı. Acele edilecek konu olduğunu da düşünmüyorum. Önümüzde çok önemli karşılaşmalar var. Bu karşılaşmalar dururken, benim kontratım bitiyor ne olacak, diye düşünmem haksızlık olur diye düşünüyorum. Oturup benim de düşünmem gerekiyor. Seçenekleri görmek de benim için önemli. Bunlar aralık ayından sonra düşünülecek şeyler. Şu an bunlara odaklanmıyorum."

Taraftarlara da değinen Belluschi, "Benim gibi uzun süredir takımda olan arkadaşlarımla konuşuyoruz ve taraftarın azalması bize garip geliyor. Ama bu Türkiye'nin her yerinde tribünlerde taraftarların azaldığını görebiliyoruz. Ben biliyorum ki Bursaspor Türkiye'nin en ateşli taraftarına sahip. Eminim ki zaman içinde geri dönecek ve desteklerini göstereceklerdir" dedi.

YORUMLAR 2
  • alex 9 yıl önce Şikayet Et
    Herkes haddini bilecek siz kimsiniz iki galibiyet aldınız diye takım mı oldunuz.
    Cevapla
  • alex 9 yıl önce Şikayet Et
    kötü takım olmanızı benzetmiş.. :) hem sen kimsin ki bursaspora haddini bildirmeye çalışıyorsun.. kim bilir nerelisin.. fener üzerinden hesapta kendini bişey sanıyorsun kalkmış bursayada laf söylüyorsun.. :)) önce sen bi haddini bil bakalım..
    Cevapla