Bursaspor'dan gollü prova

Bursaspor bugün hazırlık maçında Orhangazispor’la karşılaştı. Yeşil beyazlılar mücadeleyi 5-1 kazandı.

GİRİŞ 20.08.2014 21:58 GÜNCELLEME 20.08.2014 23:52

YEŞİL BEYAZLILARDAN 5 GOL 

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde oynanan maçın ilk yarısı Enes ve Ozan İpek'in golleriyle 2-0 sona erdi. Yeşil beyazlılar ikinci yarıda ise Volkan Şen, Ertuğrul ve Fernandao ile ağları havalandırdı. Orhangazispor'un tek golü ise penaltıdan Tunahan kaydetti. 

OZAN ALKIŞ ALDI 

Bursaspor'un tecrübeli futbolcusu Ozan İpek hazırlık karşılaşmasında 80 dakika sahada kaldı. Ozan gösterdiği performansla taraftarın alkışını aldı. Takımın yeni transferleri Josue ve Holmen de taraftarın beğenisini aldı. 

AYDIN VAKIFKÖY'DE 

Bu arada teknik direktör Şenol Güneş’in isteği üzerine yönetim kurulu tarafından kadro dışı bırakılan Aydın Karabulut Vakıfköy Tesisleri’nde antrenmanlarını sürdürürken bir ara maçın oynandığı saha kenarından geçti. Çalışmasını bitiren gurbetçi futbolcunun takım arkadaşlarını izlerken hayli üzgün olduğu gözlendi. 

FERHAT'A TEPKİ 

Öte yandan maçın 80'inci dakikasında Ozan İpek'in yerine oyuna giren Ferhat'a taraftarlar tepki gösterdi. Tribünden bağıran taraftarlara Ferhat da karşılık verince ortam gerildi. Ferhat'ı takım arkadaşları sakinleştirirken, yardımcı antrenör Mehmet Kulaksızoğlu ve İdari Menajer Adil Cenkçiler de taraftarların yanına giderek konuşma yaptı. Taraftarlar Ferhat'a, 'Bu şehirde istenmiyorsun' diye bağırırken, takım arkadaşının yanına giden Volkan Şen'in Ferhat ile bir süre konuştuğu gözlendi.