Bursaspor Briand'dan haber bekliyor

Bursaspor, Lyon'un Fransız golcüsü Jimmy Briand'ın vereceği cevabı bekliyor.

Bursaspor Briand'dan haber bekliyor
Bursaspor Briand'dan haber bekliyor
GİRİŞ 19.08.2014 14:41 GÜNCELLEME 19.08.2014 14:41

Bursaspor'da teknik direktör Şenol Güneş'in verdiği rapor doğrultusunda görüşmeleri sürdüren yeşil beyazlı yönetim, Lyon'un Fransız golcüsü Jimmy Briand'ın teklifi kabul etmemesi üzerine alternatif isimlere yöneleceği bildirildi.

GÜNEŞ AYDIN'I İSTEMİYOR

Bursaspor'un Slovenya kampına katılmadığı için Şenol Güneş ve yönetim kurulunun kararıyla antrenmanlarına altyapı tesislerinde devam edecek olan yeni transfer Aydın Karabulut'un Şenol Güneş'le görüşüp özür dilemek istediğini ve Bursaspor'dan ayrılmak istemediğini söylediği ifade edildi. Şenol Güneş'in ise bu konuda kesin karar verdiği ve Aydın'ı gözden çıkardığı belirtildi. 

BANGURA GELİYOR

Bursaspor yönetimi elden çıkarmak istediği Bangura ile de önümüzdeki hafta masaya oturacak. Geçen sezon devre arasında eski takımı AIK Stockholm’e yarım sezonluğuna kiralanan Sierra Leoneli oyuncunun eşinin ABD'de doğum yapacağı ve bunun için izin istediği, önümüzdeki hafta menajeriyle birlikte Bursa'ya gelerek yönetimle görüşme yapacağı belirtildi. Yönetimin, 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan Bangura'nın sözleşmesini feshetmek istediği, aksi durumda kiralama formülünün deneneceği öğrenildi. 

RAPOR BEKLENİYOR

Öte yandan yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bursaspor'da Şenol Güneş'in vereceği rapor doğrultusunda takımdaki bazı futbolcuların kiralık olarak gönderilebileceği ifade edildi. İsimlerle ilgili tecrübeli teknik adamın kararının beklendiği belirtildi.

KAYNAK: DHA