Güneş'ten Trabzonsporlu futbolcuya nasihat

Bursaspor, Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde akşam saatlerinde yaptığı yaptığı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.

GİRİŞ 14.08.2014 21:29 GÜNCELLEME 14.08.2014 21:32

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın vefatı nedeniyle 1 dakikalık saygı duruşuyla başladı.  

GÜNEŞ UYARDI 

Kontrol pas çalışmasıyla başlayan antrenman yarı sahada çift kale maçla devam etti. Teknik Direktör Şenol Güneş antrenman boyunca futbolcularını sık sık uyarırken, yapılan hatalara dikkat çekti.  

OZAN İPEK'İN ZAMANI VAR 

Öte yandan antrenman sırasında saha kenarına Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak, futbolcular Zeki Yavru ve Soner Aydoğdu geldi. Volkan Şen, Ozan İpek ve Teknik Direktör Şenol Güneş Trabzonsporlu futbolcuların yanına giderek hasret giderdi.

Teknik Direktör Şenol Güneş bir süre kaleci Onur ile konuşurken, arkadaşları Volkan Şen ve Ozan'ın durumlarını soran başarılı file bekçisine, Volkan iyi çalışıyor. Volkan iyi. Ozan İpek'in biraz zamana ihtiyacı var. Çalışmaya devam edecek dedi.  

ONUR DA 4 YIL BEKLEDİ 

Genç futbolcu Soner Aydoğdu'ya da nasihatta bulunan Teknik Direktör Şenol Güneş, Bak, Onur da 4 yıl bekledi. Bir gün zamanın gelecek yerine adam bulunamayacak dedim. Kendisi hatırlamaz belki. 4 yıl bekledi oynamak için. Oynamadığı için kızıyordu. Şimdi bak. Onur büyüdü şimdi daha da büyüyecek diye konuştu. 

ŞUT ÇALIŞTILAR 

Antrenmanın son bölümünde teknik direktör Şenol Güneş, Fernandao, Enes, Volkan Şen, Ozan İpek ve Batuhan'a şut çalışması yaptırdı. Güneş, gol atamayan futbolcularına şınav cezası verdi. 

Bursaspor, yarın saat 21.00'de Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Trabzonspor ile özel maç yapacak.