Bursaspor'da gergin idman!

Bursaspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Slovenya Ptuj'da günü gergin geçirdi:

GİRİŞ 12.08.2014 00:23 GÜNCELLEME 12.08.2014 00:24

Yeşil beyazlılar, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde akşam saatlerinde gerçekleştirdiği günün ikinci antrenmanında ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas-pres ve istasyon çalışması yaptı.

Antrenmanda Ethem ve Taiwo'nun girdiği ikili mücadele sonrası ise ortam kısa süreli gerildi. İki futbolcu arasında itişme ve tartışma yaşanırken, futbolcuları takım arkadaşları sakinleştirdi. Teknik direktör Şenol Güneş de futbolcularının yanına giderek uyardı.

KAMP YERİ DEĞİŞMEYEBİLİR

Bursaspor Kulübü'nden ilk yapılan açıklamada Slovenya kampının Ptuj ve Bled'te iki etap halinde gerçekleştirileceği belirtilmişti. Organizasyon yapan firmanın son anda ikinci etabın yapılacağı Bled'teki Hotel Golf Bled'te 15-16 Temmuz tarihlerinde yer olmadığını söylemesi üzerine programda değişikliğe gidildi. Teknik Direktör Şenol Güneş son dakika gelişmesine tepki gösterirken, takımın kamp sonuna kadar burada kalabileceği ve hazırlık maçlarına bu bölgeden gidebileceği ifade edildi. Bu akşam yapılacak toplantı sonrasında kamp programının netleşeceği ifade edildi.

Bursaspor idmanında gergin anlar
GALERİYE GİT