Bursaspor'un reddettiği o teklif!

Şener Özbayraklı için Galatasaray ve Beşiktaş'ın devreye girdiği Başkan Recep Bölükbaşı'nın ise gelen teklifleri geri çevirdiği öğrenildi.

Bursaspor'un reddettiği o teklif!
Bursaspor'un reddettiği o teklif!
GİRİŞ 29.07.2014 14:38 GÜNCELLEME 29.07.2014 14:38

Galatasaray'ın Şener için Umut Gündoğan, Dany, Gökhan Zan üçlüsünden biri ve para, Beşiktaş'ın ise 8 milyon TL para teklifiyle geldiği belirtildi. 

DANY, GÖKHAN ZAN VEYA UMUT GÜNDOĞAN TEKLİF EDİLDİ

Bursaspor'un başarılı futbolcusu Şener için teklifler gelmeye devam ediyor. Yeşil beyazlıların defans oyuncusu için Galatasaray'ın Umut Gündoğan, Gökhan Zan ve Dany isimlerinden biri ile bir miktar para teklifi sunduğu belirtildi. Galatasaray Sportif A.Ş İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan'ın Şener için Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'nı aradığı öğrenildi. 

BEŞİKTAŞ'TAN 8 MİLYON TL

Beşiktaş'ın da 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan Şener Özbayraklı için yeşil beyazlıların kapısını çaldığı ve 8 milyon TL'lik bonservis ücreti önerdiği öğrenildi. Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'nın ise teknik direktör Şenol Güneş ile yaptığı görüşme sonrasında Şener için gelen teklifleri geri çevirdiği, Galatasaray ile Beşiktaş'ın bayram sonrası yeniden teklif sunacağı belirtildi. 

BATUHAN'IN SÖZLEŞMESİ UZATILACAK 

Bursaspor'un alt yapısından yetişen Batuhan Altıntaş için bir çok kulüpten transfer teklifi geldiği, yeşil beyazlı yönetimin ise genç futbolcunun 2015 mayıs ayında bitecek olan sözleşmesini uzatmak için çalışma yaptığı ve görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. 

HOLMEN, BARONI VE LOUIS İÇİN GÖRÜŞME

Öte yandan Bursaspor'da transfer çalışmaları da sürüyor. Yeşil beyazlıların, listede bulunan Holmen, Baroni ve Jeff Louis için temaslarını yoğunlaştırdığı öğrenildi. Nancy forması giyen Jeff Louis için 2 milyon Euroluk bonservis bedelinin 1 milyon 250 bin Euro'ya düşürüldüğü ifade edilirken, genç oyuncu için Anderlecht'in de devrede olduğu öğrenildi. Holmen ve Baroni ile ilgili ise Fenerbahçe Kulübü'nün bonservislerinde indirime gittiği, Holmen'in ise yıllık 1 milyon Euro istediği ifade edildi. Orta saha için bir kaç ismin daha gündemde olduğu, son kararı ise teknik direktör Şenol Güneş'in vereceği ifade edildi. 

KAYNAK: DHA