Şenol Güneş G.Saray'a fena patladı!

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sinan Bolat'ın Galatasaray'a transferinin ardından bir sitemde bulundu.

Şenol Güneş G.Saray'a fena patladı!
Şenol Güneş G.Saray'a fena patladı!
GİRİŞ 26.07.2014 16:26 GÜNCELLEME 26.07.2014 16:27
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

SİNAN GALATASARAY'DA KAÇ MAÇ OYNAYACAK?

Şenol Güneş kaleci transferi konusunda  şunları söyledi:

"Harun zaten bizim kalecimizdi. Frey çok kariyerli bir kaleci. Ama geçen sene bekleneni veremedi. Bu yıl Harun birinci kaleci. İkinci kaleci yabancı olarak Frey. Frey'in de memur gibi durması bize yakışmayacağını söyledik. O yüzden Türk kaleci istedim. Oynayabilecek kaleci istedik. Sinan Bolat da burayı istedi. Galatasaray'da kaç maç oynayacak onu da bilmiyorum. Bizde biraz daha yarışa ortak olabilirdi. Bir sürü isim vardı. Gelmek isteyenler de vardı. Onların hepsinin Harun'un altında diye düşünüyorum. Sinan transferini olabilecek transfer olarak görüyordum. Ama hayal kırıklığı oldu."

YORUMLAR 5
  • Bahadır Bahadıroğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray dediklerine bakmayın. paralelsaraydır o paralel...
    Cevapla
  • Adrenalin 9 yıl önce Şikayet Et
    Şenol güneş kim ki galatasaraya patlayacak. herkes haddini bilsin yerini bilsin. bursa teknik direktörü galatasarayın transferine karışamaz laf söyleyemez galatasaray istediği oyuncuyu alır kuralsız nezaketsiz bir durum yok ortada. klüple anlaşıldı bonservisi ödendi futbolcuyla da anlaşıldı bu kadar net.
    Cevapla
  • sami tümer 9 yıl önce Şikayet Et
    doğru. ziraat tr kupasında oynayacak
    Cevapla
  • Aslantepeli 9 yıl önce Şikayet Et
    Yapmayalim boyle Sn.Hocam. 3 mac oynar, Milli Takima gider. Mert Gunok'tan neyi eksik ? Ustelik oyun kurucu ozelligi de var
    Cevapla
  • Serdar Yavuz 9 yıl önce Şikayet Et
    sıkışan GS ye bulaşıyor.. kim sıkışsa GS üzerinden atlatmak istiyor. kimi trasnferinden kimi sahasından kimi büyüklüğünden
    Cevapla