Güneş: Bugünü unutmayacağım

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Chikhura Sachkhere'ye elenmeleriyle ilgili olarak, "Bugünü unutmayacağım " dedi.

Güneş: Bugünü unutmayacağım
Güneş: Bugünü unutmayacağım
GİRİŞ 25.07.2014 00:08 GÜNCELLEME 25.07.2014 00:08
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda, penaltı atışları sonrasında Gürcistan temsilcisi Chikhura Sachkhere'ye elenmeleriyle ilgili olarak, "Bugünü unutmayacağım " dedi.

Güneş, karşılaşmanın ardından Mikheil Meskhi Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında, dün ve bugün gerek basın toplantılarında, gerek karşılaşmada yaşananların şık olmadığını söyledi.

Misafirliğin ve futbolun bu olmadığını dile getiren Güneş, "Bugün olanları doğru bulmuyorum. Futbol oynanır, biri kazanır, biri kaybeder. Ancak önemli olan dostluğun pekiştirilmesi" diye konuştu.

Güneş, salonda bulunan Gürcü gazetecilere, "Sizlere, takıma ve hocanıza Bursa'da bir olumsuzluk oldu mu?" diye sorarak, şunları söyledi:

"Sahada iki takım maç yaptı. İki maçın sonunda tur atlayan Chikhura Sachkhere takımı oldu, biz kaybettik. İki maç oyun üstünlüğümüzü onlara yansıtamadık. Maç bitti. Bir başka turda bir başka sonuç alınabilir ama ben bu şekilde kazanmayı, kaybetmeyi doğru bulmuyorum. Bugünü unutmayacağım. Turu geçen Chikhura Sachkhere'ye başarılar diliyorum."

Deneyimli teknik adam Güneş, basın mensuplarının sorularını cevaplamayacağını belirterek, basın odasından ayrıldı.

YORUMLAR 2
  • orhan 3755 9 yıl önce Şikayet Et
    anadolu takımlarımız. avrupaya gidiyor ama ilk turda çook zayıf takımlara eleniyor.bari sınırlarımız dışına çıkmasınlar.ülke puanımız düşüyor.
    Cevapla
  • sami tümer 9 yıl önce Şikayet Et
    kafanı yorma. sen unutsanda futbol tarihi bunu unutmaz hoca
    Cevapla