UEFA maçı öncesi Bursaspor'a şok haber!

Bursaspor perşembe akşamı oynayacağı Chikhura Sachkhere maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanlar ile sürdürdü.

UEFA maçı öncesi Bursaspor'a şok haber!
UEFA maçı öncesi Bursaspor'a şok haber!
GİRİŞ 21.07.2014 22:45 GÜNCELLEME 21.07.2014 22:45

Sabah saatlerinde kondisyon salonunda çalışan yeşil beyazlılar günün ikinci antrenmanını sahada gerçekleştirdi. Teknik Direktör Şenol Güneş nezaretinde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü.

Topla yapılan ısınma hareketleri ile başlayan antrenman kanatlardan yapılan ortalara gol çalışması ile devam etti. Antrenmanın ikinci bölümünde taktik çift kale maç yapan Bursaspor son bölümde penaltı ve serbest vuruş çalışması gerçekleştirdi.

BELLUSCHİ 1 AY SAHALARDAN UZAK KALACAK

Antrenmana tedavileri devam eden Emre Taşdemir ve Onurcan Piri’nin yanı sıra izinli olan Fernandao ile dün yapılan çalışmada sakatlanan Fernando Belluschi katılmadı. Sağlık ekibi tarafından yapılan açıklamaya göre Arjantinli oyuncu Fernando Belluschi’nin sağ dizinde darbeye bağlı olarak ikinci dereceden esneme ile birlikte ödem tespit edildiği ve en az 4 hafta takımdan uzak kalacağı belirtildi.

Bursaspor yarın basına kapalı olarak gerçekleştireceği antrenman ile Chikhura Sachkere maçının hazırlıklarını sürdürecek.