Güneş: İnşallah orada başaracağız

Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi 2'nci ön eleme turunda Chikhura le oynadıkları karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Güneş: İnşallah orada başaracağız
Güneş: İnşallah orada başaracağız
GİRİŞ 18.07.2014 00:13 GÜNCELLEME 18.07.2014 00:13

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi 2'nci ön eleme turunda Chikhura Sachkhere ile oynadıkları karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Güneş şunları söyledi:


"Maç beklediğimiz şekilde geçti. İlk yarıda atak sayımız daha azdı ama çok net pozisyonu gole çeviremedik. İkinci yarı daha iyiydik. Pozisyon bulduk ama golü bulamadık. Bu maçta gol yemeden kazanmak önemliydi. Son dakikalarda rakibe pozisyon verdik. Oyun olarak onlardan daha üstün olduğumuzu gördük. Onları yenebilecek takım olduğumuzu gösterdik. İkinci maçta çekindiğimiz konu yok. Tempolu bir şekilde oyunu bitirdik. Üzgünüz. Seyircimiz de destek olmuştu. Oyuncular da iyi niyetle çalıştılar. Bunun galibiyetle süslenmesi gerekiyordu. Başaramadık inşallah orada başaracağız."

PHRUIDZE: ZOR OLACAĞINI SÖYLEMİŞTİM

Chikhura Sachkhere Teknik Direktörü Soso Phruidze maç sonrası, kendilerini zor bir ikinci maç beklediğini belirterek, "Zor bir maç olacağını söylemiştim. Bursaspor'un güçlü bir takım olduğunu biliyorduk. Biraz zorlayarak beraberliği aldık. Kendi sahamızda da zor maç olacak. Bursaspor bizden daha iyi ama evimizde şansımız yüzde elli yüzde elli." dedi.