Santana: Geçmişi olan bir kulüpteyim

Bursaspor'un yeni transferi Fernandao Santana, kulübün resmi kanalına açıklamalarda bulundu.

Santana: Geçmişi olan bir kulüpteyim
Santana: Geçmişi olan bir kulüpteyim
GİRİŞ 06.01.2014 23:10 GÜNCELLEME 06.01.2014 23:10

Fernandao kulübün resmi televizyonuna yaptığı ilk açıklamasında, "En kısa sürede katkı vermeye başlayacağım" dedi. 

Yoğun maç trafiğine en kısa sürede hazır olmak istediğini söyleyen Fernandao, Süper Lig'deki sertlikle ilgili de yorumda bulundu.

Fernandao, "Önümüzde kısa bir süre var. Oyuncu grubunu ve hocamızı tanımak da zaman alacak. Ama en kısa sürede katkı vermeye başlayacağımı düşünüyorum. Ben sert geçen maçları daha çok seviyorum. Bu tarz sertliklerin arasından çıkıp golleri atarken zevk alıyorum" dedi. 

"GEÇMİŞİ OLAN BİR KULÜPTEYİM" 

Bursaspor'a geldiği için mutlu olduğunu ifade eden yetenekli futbolcu, "Burada olmaktan çok mutluyum. Hikayesi olan, geçmişi olan bir kulüpteyim. Teklif aldığımda araştırma yaptım. Burada oynayan oyuncularla görüştüm. Onların verdiği bilgiler de çok iyiydi. Bursa şehriyle ilgili bilgiler de çok iyi olunca burada oynama isteğim oldu" diye konuştu. 

"GOLLERLE ONLARI MUTLU EDECEĞİM" 

Taraftara mesaj veren Fernandao, "Taraftarlar her zaman gole yakın oyuncuları severler. Ben de burada bir çok gol atacağıma inanıyorum. Vereceğim katkıyla ve atacağım gollerle onları mutlu etmek istiyorum. Beni kendilerinden biri olarak saysınlar. Her zaman iyi niyetli olarak çalışacağım" diye konuştu.