Frey: Taraftarlarımızdan özür diliyoruz

Bursaspor'un kalecisi Sebastian Frey, kazanmak için ellerinden geleni yaptıklarını ancak bir puanla ayrıldıklarını söyledi.

Frey: Taraftarlarımızdan özür diliyoruz
Frey: Taraftarlarımızdan özür diliyoruz
GİRİŞ 27.09.2013 23:31 GÜNCELLEME 27.09.2013 23:31

''Taraftarlarımızdan özür diliyoruz.'' diyen Frey, ''Bu maçı üç puanla kapatmayı çok istiyorduk ama bir puanla yetindik.'' şeklinde konuştu.

Frey, golsüz beraberlikle sona eren Akhisar Belediyespor maçının ardından yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

"Bence bugün çok iyi bir oyun sergiledik. Ama gol yollarında başarılı olamadık. Maçlarda kalemizde ilk dakikalarda golü gördük. Bugün golü görmememiz bizi daha iyi hazırladı. Hocamızın da değdiği için ilk önce defans, daha sonra atak. İlerleyen maçlarda daha iyi olacağız. Çünkü doğru yolda ilerliyoruz. Taraftarlarımızdan da özür diliyoruz. Bu maçı üç puanla kapatmayı çok istiyorduk ama bir puanla yetindik."

TAİWO: BÖYLE DEVAM EDERSEK SONUCUNU ALACAĞIZ

Çok üzücü bir skor aldıklarını belirten Bursasporlu Taye Taiwo, "Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Ama bugün pozisyonlar çok kötü bitti. önemli olan takımın çok iyi oynaması. Cuma günü bir maçımız daha var. Böyle devam edersek sonucunu alacağımıza inanıyorum." dedi.

Taiwo, ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golü için ise, "Böyle şeyler olur, hakemin kararı, saygı duymak lazım." şeklinde değerlendirdi.