Bursaspor FB maçının hakeminden dertli

Bursaspor Yönetim Kurulu üyesi İrfan Koç, dün akşam 4-1 yenildikleri Fenerbahçe maçına, sonuçtan çok hakemin yaptığı hataların damgasını vurduğunu söyledi.

Bursaspor FB maçının hakeminden dertli
Bursaspor FB maçının hakeminden dertli
GİRİŞ 11.03.2013 14:32 GÜNCELLEME 11.03.2013 14:32

Koç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maça çok iyi başladıklarını ve 1-0 öne geçtiklerini, daha sonra rakibin skoru dengelediğini, ilk yarının son bölümlerinde ise tamamen üstün oynayan tarafın kendileri olduğunu belirtti.

İkinci yarının başında Fenerbahçe'nin çok tartışılan bir golle öne geçtiğini hatırlatan Koç, ''Arzu etmediğimiz bir sonuç oldu. Maça, sonuçtan çok hakemin yaptığı hatalar damgasını vurdu. Gol sonrası yan hakem orta çizgiye koşmadı. Maç sonrası pek çok yorumcu, golün geçersiz sayılması gerektiği yönünde görüş bildirdi'' diye konuştu.

Koç, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın devre arasında hakemlere yönelik sarf ettiği sözlerin gündeme geldiğinin anımsatılması üzerine, ''Aziz Yıldırım'ın bu sözlerine genel menajerimiz Süha Sidal şahit olmuş. Sözler ortada ve söylenecek çok şey yok. Takdiri kamu oyuna bırakıyoruz. Sadece doğru ve hoş olmadığını söyleyebiliriz'' değerlendirmesinde bulundu.

AA