Sabah kursa akşam idmana!

Giresunspor Teknik Direktörü Ergün Penbe, Antalya'da hem takımla birlikte antrenmanlara çıkıyor, hem de kursa gidiyor.

Sabah kursa akşam idmana!
Sabah kursa akşam idmana!
GİRİŞ 02.01.2013 17:43 GÜNCELLEME 02.01.2013 17:43

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Antalya Mardan Palace'de düzenlenen UEFA Pro Lisans Kursu'nun ikinci etabına kursiyer olarak katılan Penbe, akşamları da takımın başında antrenmanlara çıkıyor.

İKİNCİ YARIDA BEKLENTİLERE CEVAP VERECEĞİZ

8 Ocak'ta sona erecek kursun ardından tüm gününü Giresunspor'a ayıracak olan Penbe, ligin ikinci yarısında camianın beklentilerine cevap verebilmek için iyi bir kamp dönemi yaşamak zorunda olduklarını söyledi.

Penbe, takıma yeni katılacak olan oyuncuların uyum sorununu atlatmaları için de mümkün olduğu kadar hazırlık maçı oynayacaklarını dile getirerek, "Bu dönem içinde adaptasyon sorununu çözmeye ve ikinci yarıya hazır hale gelmeye çalışacağız. Bunun içinde üst düzey bir kamp dönemi geçirmeyi hedefliyoruz" dedi.

GEREKLİ TRANSFERLERİ YAPACAĞIZ

Penbe, transfer görüşmelerinin de sürdüğünü, anlaşmaya vardıkları oyuncularla 5 Ocak'tan itibaren sözleşme yapacaklarını kaydederek şunları söyledi:

"Transfere çok ihtiyacımız var. Öncelikli olarak iki santrafor almalıyız. Bunun yanında belirlediğimiz noktalara da transfer yapacağız. 16-17 maça bakıldığı zaman şimdiki kadrodan verim alınamadığı ortada. Ortada bir başarısızlık var.

Başarısızlığın olduğu yerde verimli olamayan oyuncularla karşılıklı görüşülür, sonra da herkes kendi yoluna bakar. Giresunspor kulübü oyuncularına yeterli şansı verdi. Belki de nerede olduklarının farkında değiller. Başkanımız yanımızda. İhtiyacımız olan gerekli transferleri yapacağız."

RAMAZAN VE SÜLEYMAN EN HIRÇIN OYUNCULAR

Giresunspor, 2012-13 futbol sezonunun ilk yarısında 51 sarı ve 6 kırmızı kart ile ligde en çok kart gören takımların başında geldi. Yeşil beyazlılarda en çok sahada kalan oyuncu Süleyman Varlık ile Ramazan Durdu olurken, kart sıralamasında da aynı isimler liderliği bırakmadı.

Ramazan Durdu 5 sarı, 1 de kırmızı kart görürken Süleyman Varlık da 5 sarı kart görerek Çotanakların en hırçın futbolcuları oldu. Takımdan ayrılan Burak Karaduman ise 4 sarı 1 kırmızı kartla bu iki oyuncuyu takip etti.

KAYNAK: DHA