Kulüpler Lawal'ı rahat bırakmıyor

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un teknik direktörü Mustafa Uğur, hakkında transfer iddiaları ortaya atılan takımın orta saha oyuncusu Lawal'ın performansını tam olarak sahaya yansıtamadığını belirtti.

Kulüpler Lawal'ı rahat bırakmıyor
Kulüpler Lawal'ı rahat bırakmıyor
GİRİŞ 06.12.2012 11:43 GÜNCELLEME 06.12.2012 11:43

Mavi-lacivertli ekip, bu hafta deplasmanda yapacağı TKİ Tavşanlı Linyitspor maçının hazırlıklarını Aytaç Durak Tesisleri'nde yaptığı idmanla sürdürdü.

Antrenman öncesi AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Mustafa Uğur, hücum ağırlıklı bir düşünce yapısına sahip olduklarını, bu anlayış sayesinde takımın başında çıktığı 9 maçın 7'sini kazanma başarısı gösterdiklerini söyledi.

Göreve geldiği 5. hafta sonrası 2 puanı olan Adana Demirspor'un, şu an lider Kayseri Erciyesspor'un 4 puan gerisinde olduğunu anlatan Uğur, Süper Lig hedefi doğrultusunda da yollarına devam ettiklerini ifade etti.

Orta saha oyuncuları Raheem Lawal'ın, Süper Lig'deki ve Avrupa'daki bazı takımların transfer listelerine girdiği şeklinde haberler çıktığının hatırlatılması üzerine Uğur, takımda bu kalitede bir oyuncu bulunmasından dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Transferle ilgili kendilerine henüz resmi bir başvuru olmadığını anlatan Uğur, şöyle devam etti:

''Lawal gelişime açık, genç bir oyuncu. Bunların gündeme gelmesi kadar doğal bir şey yok. Lawal performansının yüzde 40-50'si ile oynuyor, bana göre normal performansını tam olarak sahaya yansıtmadı. Demek performansını tam olarak sahaya yansıttığı zaman daha farklı transfer haberleriyle karşılaşacağız.''

KAYNAK: AA