Rizespor 3 transfer daha gerçekleştirecek

TFF 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da teknik direktör Engin Korukır, en az üç futbolcu daha alarak transferi noktalamak istediklerini söyledi.

Rizespor 3 transfer daha gerçekleştirecek
Rizespor 3 transfer daha gerçekleştirecek
GİRİŞ 31.07.2012 14:46 GÜNCELLEME 31.07.2012 14:46

Korukır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın her geçen gün iyiye gittiği belirterek, ''Geçen sezon son maçında Süper Ligi kaçırmış bir takımla çalışıyoruz. Son maçta kaçan şampiyonluğun psikolojik yorgunluğu var. Hazırlık döneminde geçen yıldan kalan arkadaşlarımızla bu yorgunluğu atmaya çalışırken, fizik olarak da hazır hale gelmeye çalışıyoruz. İyi yolda ilerliyoruz. Kamp dönemi sonunda moral ve fizik olarak hazır hale geleceğiz'' dedi.

Transferde seçici davrandıklarını ifade eden Korukır, ''Denenmek amacı ile kampa katılmak isteyen çok sayıda futbolcu var. Ancak bu takımımızın kimyasını bozuyor. Bir oyuncu denemek istedik. Hazırlık maçında oyun planımızı alt üst etti. Bu nedenle deneyerek oyuncu almak istemiyoruz. Hazır oyuncuya ihtiyacımız var. En az üç futbolcu daha alarak transferi noktalamak istiyoruz. Mutlaka stoper, orta saha ve forvete birer oyuncu takviye edeceğiz. Sağ kanada bir alternatif isim daha düşünebiliriz. Ancak bu transferleri birkaç gün içerisinde noktalayacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

Korukır, Beşiktaş'tan Sezer, Furkan ve Rıdvan'ı kadrolarına katma girişimleri olduğunu belirterek, yönetime teklifi sunduklarını, futbolcuların kararlarının beklendiğini sözlerine ekledi.

KAYNAK: AA