Elazığspor-Fenerbahçe maçı nerede?

Elazığspor taraftarının haftalardır merakla yanıtını beklediği soru cevabını buldu. Ligin ilk haftasında Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan Elazığspor’un, bu karşılaşmayı nerede oynayacağı kesinlik kazandı.

Elazığspor-Fenerbahçe maçı nerede?
Elazığspor-Fenerbahçe maçı nerede?
GİRİŞ 27.07.2012 23:55 GÜNCELLEME 01.08.2012 15:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bordo-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Elazığ Atatürk Stadyumu'nun yetişemeyecek olmasından dolayı bu önemli karşılaşmanın İzmir Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanmasına karar verildiği bildirildi.

Elazığspor resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
"Elazığspor Kulübü olarak; 2012-2013 Süper Ligi'ndeki ilk maçımızın Elazığ yerine İzmir’de oynanması konusunda kamuoyunu aydınlatma gereği duyduk.

Takımımızın Süper Lig’e yükselmesiyle başlayan “Elazığ Atatürk Stadyumu'ndaki yenileme çalışması” Fenerbahçe ile yapacağımız Süper Lig’deki ilk maçımıza ne yazık ki yetişemeyecek durumdadır.
Bu konu tamamen Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın kontrolünde yürütülmekte olup kulübümüzün bu konuda herhangi bir yaptırımı bulunmamaktadır.

Bu nedenle 19 Ağustos 2012 tarihinde Fenerbahçe ile oynanılması planlanan Süper Lig maçı için alternatifler aranmıştır.
- Çevre illerdeki stadyumların hiçbirinin Süper Lig standartlarına uygun olmaması nedeni ile çevre illerde uygun bir stadyum bulunamamıştır.
- Fenerbahçe’nin bir İstanbul kulübü olması nedeni ile İstanbul’daki stadyumların uygun olmayacağı kanaatine varılmıştır.
Bu alternatiflerden sonra maçın; kulübümüzün en çok taraftarı olan İzmir’de oynanması uygun görülmüştür.
Kamuoyuna duyurulur."

YORUMLAR 1
  • her şey vatan için 11 yıl önce Şikayet Et
    dakka bir gol bir. fenerin 3 puan cepte.bülent uygu nerede fener ve şike orada...fener avrupada da şike yapabilir mi acaba.mesela uefa kupası falan alabilir mi sizce?
    Cevapla