İstanbulspor'dan TFF'ye çağrı! 'Erteleyin'

TFF 1. Lig takımı İstanbulspor, sosyal medya hesabından liglerin ertelenmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na çağrıda bulundu.

İstanbulspor'dan TFF'ye çağrı! 'Erteleyin'
İstanbulspor'dan TFF'ye çağrı! 'Erteleyin'
GİRİŞ 19.03.2020 00:51 GÜNCELLEME 19.03.2020 00:51
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İstanbulspor, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İstanbulspor olarak; ''Sağlık her şeyden önemlidir.'' diyor ve liglerin ileri bir tarihe ertelenmesini talep ediyoruz. Sağduyu ile başlatmış olduğumuz bu çağrıya, tüm kulüplerimizin kulak verip destek olması en büyük temennimizdir." dedi ve 'Evde Kal Türkiyem' etiketini kullanarak Türkiye Futbol Federasyonu hesabını da bu gönderiye ekledi.

 

 

Daha önce 2. Lig ve 3. Lig Kulüpler Birliği de liglerin ertelenmesi yönünde TFF'ye çağrıda bulunmuştu.

YORUMLAR 4
  • Arif 4 yıl önce Şikayet Et
    Madem paranin onemi yok saglik onemli,o zaman maaslarini almayin,hatta indirime gidin alacaklarinizdan.Hem paradan vazgecmiyorsunuz hemde sahaya cikmak istemezsiniz.Sizin caniniz kiymetli,o virus gider fakiri bulur,zengine dokunmaz.
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    senin için erteleyelim be kardeş emriniz olur
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Ulan hiçbiriniz biz sahaya dönene kadar para istemiyoruz maçları iptal edin diyen yok maçları iptal edin ama paramızı da verin diyorsunuz fedakarlık tek taraflı olmaz sen oynayınca federasyon o kulüp e para veriyor kulüp de sana veriyor sen evde yatarken adam sana cebinden para vermez oynamak istemiyorsanız istifa edin gidin ts li futbolcu gibi
    Cevapla
  • fukara 4 yıl önce Şikayet Et
    mecburum ben ise gitmeye elbette once saglik ama ise gitmez sem de evdekiler aclik dan hasta olacak mecburux gitmeye ben ve benim gibi milyonlarca insan
    Cevapla