Maç hasılatlarını depremzedelere gönderecekler!

TFF 1. Lig ekipleri Adana Demirspor, BB Erzurumspor ve TFF 2. Lig ekibi Samsunspor bu hafta evlerinde oynayacakları maçlardan elde edilecek hasılatı Elazığ'da depremden etkilenen vatandaşlarımıza gönderecek.

Maç hasılatlarını depremzedelere gönderecekler!
Maç hasılatlarını depremzedelere gönderecekler!
GİRİŞ 25.01.2020 12:04 GÜNCELLEME 25.01.2020 12:04

TFF 1. Lig'de yarın sahasında Boluspor ile karşılaşacak Adana Demirspor, maçın tribün gelirini, Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle bölgede zarar gören vatandaşlara ulaştıracak.

 

 

Kulüpten yapılan açıklamada, deprem nedeniyle tüm vatandaşlara geçmiş olsun dilekleri iletildi.

Taraftara da çağrıda bulunulan açıklamada, "Yarın Boluspor ile yapılacak müsabakanın gelirleri Elazığ'da yaşanan depremde zarar gören vatandaşlarımıza yardım amaçlı kullanılacaktır. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz." denildi.

 

 

Adana Demirspor ile Boluspor, yarın saat 19.00'da 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda karşılaşacak.

BB ERZURUMSPOR DA BALIKESİR HASILATINI YOLLAYACAK

Öte yandan TFF 1. Lig ekibi BB Erzurumspor'da başkan Hüseyin Üneş, Balıkesirspor ile yapacakları maçın hasılatını depremzedelere göndereceklerini söyledi.

"Elazığ ve Malatya’daki depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Erzurumspor olarak yaraların bir an önce sarılması adına Balıkesirspor maçımızın hasılatını depremzede kardeşlerimize bağışlayacağız. Geçmiş olsun Türkiye’m"

SAMSUNSPOR DA HASILATI GÖNDERECEK

Samsunspor-Bugsaşspor karşılaşmasının geliri Elazığ’daki depremzedelere bağışlanacak.

Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, Samsunspor’un yarın kendi evinde Bugsaşspor’la oynayacağı karşılaşmanın gelirini Elazığ’daki depremzedelere bağışlayacağını duyurdu.

Sosyal medya üzerinde yaptığı açıklama ile vatandaşları tribünleri doldurmaya davet eden Yıldırım, “Elazığ'daki depremden dolayı Elazığlıların acısını gönülden paylaşıyoruz. Bu nedenle bu haftaki Bugsaşspor maçının gelirlerini Elazığ'daki depremezedelere yardım olarak vereceğiz. Haydi Samsunlular Elazığ'a yardım için yarın maça gidiyoruz ve tribünleri dolduruyoruz. Yarın bende maçtayım” ifadelerini kullandı.

Yüksel Yıldırım’ın yaptığı açıklamaya destek mesajları yağdı.