'Allah yolunu açık etsin! Yollarımızı ayırdık'

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

'Allah yolunu açık etsin! Yollarımızı ayırdık'
'Allah yolunu açık etsin! Yollarımızı ayırdık'
GİRİŞ 13.06.2019 23:23 GÜNCELLEME 13.06.2019 23:23

Radyospor'dan Salim Manav'ın sorularını yanıtlayan Başkan Sancak şu ifadeleri kullandı.

"Hatayspor maçının ardından teknik heyetle oturup konuştuk en faydalı isimler üzerine bayram sabahı dahil çalıştık. Bizimle ilgili meşhur isimler yanyana getirildi. Kimse bizden meşhur futbolcu beklemesin. Biz, bizim takıma en uygun futbolcuyu alacağız. Herkes müsterih olsun kulüpten bir forma çıkacağı zaman bile parası ödenerek çıkıyor. Yaklaşık 15 milyon temlik var kulübün başında,  TFF'den gelen para komple eski başkan Mehmet Gökoğlu'na gidiyor"

POTE İLE YOLLARIMIZ AYRILDI

"Mickael Pote ile görüştük ve gidiyor. Karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Allah ondan razı olsun. Çok çalıştı uğraştı ama olmayınca olmuyor. Keşke biraz daha faydalanabilseydik ondan belki de şu an Süper Lig'de olabilirdik ama olmadı. Allah yolunu açık etsin. Gladky ile ilgili bir şey demek istemiyorum. Karşılıklı konuşmadığımız kimse ile ilgili bir şey demek istemiyorum"

SEZER ÖZMEN ADANA DEMİRSPOR'DA

"Sezer Özmen'le görüştüm, 'Nasılsın' dedim.. 'İyiyim hatta 3 maç oynadım' deyince, 'ben de gel o zaman bizim kampa katıl' dedim. Neticede bizim için ayağını kırmış bir adamdı ve ona borcumuz vardı"

VURAL VE ÇOLAK İLE MAHKEMELİĞİZ

"Yılmaz Vural bizi mahkemeye vermiş. Ben gidersem bir kuruş para almam demesine rağmen. 400 bin lira için bizi mahkemeye verdi. Tanju Çolak da bizi mahkemeye vermiş biz de onu çek sahtekarlığından dolayı mahkemeye verdik"

BORÇLA İLGİLİ OLARAK

"Bizi siyasi olarak yıpratmaya çalışıyorlar. Borç var evet ama bize borç, o parayı isteyen de yok eden de yok. İlk geldiğimiz zaman da söylediğimiz gibi bir kuruş bile temlik koymayacağım. Ama o borç orada akbabalar için duracak, yarın birgün o akbabalar geldikleri zaman o borcu görüp Adana Demirspor'dan nemalanmalarına izin vermeyeceğim"