'3 sene önce kafamızı sokacak tesis yokken şimdi...'

Adana Demirspor'u 3-2 mağlup ederek finale yükselen Hatayspor'un teknik direktörü İlhan Palut açıklamalarda bulundu.

'3 sene önce kafamızı sokacak tesis yokken şimdi...'
'3 sene önce kafamızı sokacak tesis yokken şimdi...'
GİRİŞ 26.05.2019 20:16 GÜNCELLEME 26.05.2019 20:22
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Spor Toto 1. Lig play-off yarı final rövanş maçında konuk ettiği Adana Demirspor'u 3-2 mağlup ederek finale yükselen Hatayspor'un teknik direktörü İlhan Palut, "Herkesin her şeyin bittiğini düşündüğü anda ne oyuncularım oyunu bıraktı ne de Allah bizi bıraktı. Çok şükür maçı çevirmek için neyimiz varsa son yüklenmeyi daha yapıp skoru bulduk." dedi.

 

 

Palut, maçın ardından yaptığı açıklamada, Adana Demirspor'a göre futbolun doğrularını ilk yarı boyunca daha çok ortaya koyan bir takım olduklarını belirtti.

İkinci yarda maçı çevirebileceklerine inandıklarını ifade eden Palut, şunları kaydetti:

 

 

"Herkesin her şeyin bittiğini düşündüğü anda ne oyuncularım oyunu bıraktı ne de Allah bizi bıraktı. Çok şükür maçı çevirmek için neyimiz varsa son yüklemeyi daha yapıp skoru bulduk. Üç sene önce kafamızı sokacak tesislerimiz yokken bugün final oynayacağımız için Allah'a şükrediyorum."

Palut, play-off final maçında da ellerinden gelen bütün mücadeleyi göstereceklerini sözlerine ekledi.

YORUMLAR 12
  • Ali Yağız 4 yıl önce Şikayet Et
    Hatayspor oyunuyla maçlara heyecan katıyor, bu heyecanı Süper Lig'de de yaşamak istiyoruz. Hatayspor ile Süper Lig bence fazlasıyla renklenir.
    Cevapla
  • İLK 500 4 yıl önce Şikayet Et
    Haydi HATAYSPOR Süper lige sende gel. senelerdir seni gözlüyorum. TS li.
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir malatyalı ola-rak hatay süperlig i hak etti başarilar
    Cevapla
  • deli dumrul 4 yıl önce Şikayet Et
    Finalin Adı Hatayspor- Gaziantepspor ama maç istanbulda neden maçı adanaya almıyorlar anlamıyorum değiştirsinler orada boş tribünlere oynamaktansa adanaya iki takımın seyirciside rahat rahat gider
    Cevapla
  • FIRTI 4 yıl önce Şikayet Et
    Hatayspor - Adanademirspor maçının ikinci yarısı müthişti. Özellikle son dakikaları tarihe geçecek cinstendi. Önce Hatayspor turu yakaladığını düşündüğü anda kalecinin büyük hatasıyla uzatmalarda Demirspor turu yakalamışken birden son saniyelerde tekrar Hatayspor attığı golle turu yakaladı. Hatayspor ikinci yarı oynadığı futbolla turu hak etmişti. Eğer elenseydi yazık olacaktı. Bu futbolun karşılığı olmayacaktı. Diğer taraftan Osmanlı-Gazişehir maçının finali de müthiş oldu. Finalde hangisi süper lige gelirse, hoş gelir hoş gelir. Keşke ikisi birden gelse ama maalesef böyle bir şansımız yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle