Ümit Özat'tan Pote'ye 'Oruç' tepkisi

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, “Golsüz beraberliğin kötü bir sonuç olmadığını düşünüyorum. Rövanşa çıkabileceğimiz en iyi kadroyla çıkacağız. Tüm amacımız İstanbul’da olabilmek. En büyük arzumuz Süper Lig’e yükselebilmek” dedi.

GİRİŞ 23.05.2019 01:22 GÜNCELLEME 23.05.2019 01:23
Bu Habere 236 Yorum Yapılmış

Spor Toto 1. Lig’in play-off yarı final ilk karşılaşmasında Adana Demirspor evinde Hatayspor’la golsüz berabere kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, Ramazan ayında takımlarını yalnız bırakmayıp stadı dolduran taraftarlara teşekkür ederek, “İyi bir sonuç almadık ancak kötü bir sonuç da değil. Zaman zaman oyuna göre kötü bir sonuç aldığınızı düşünebilirsiniz. Biz deplasmanda da pozisyona girebilen bir takımız. BU maçta gol yememek çok önemliydi. Oyun içinde kalmaya çalıştık. Özellikle yaptığımız ikinci değişikliğin ardından oyuna hareket geldi. Halis Özkahya gibi bir hakemin bu maça gelmesini istemiyordum açıkçası. Var sistemi neden var? Pozisyona git bir bak. Pozisyon oluyor, hakeme itiraz edemiyorsun. Hakemler futbolculara böyle davranamaz. Bizim ülkedeki kadar hakemlerin sert baktığı bir lig daha yok” diye konuştu.

Tartışmalı penaltı pozisyonunda çok net bir elle oynamanın olduğunu ifade eden Özat, “3 sahada, 1 kenarda, 2 de yukarıda toplam 6 hakem var. Hiçbiri mi göremez? Koca bir şehrin kaderiyle kim oynayabilir? Erdal’ın tereyağından kıl çeker gibi aldığı bir top vardı, döndü faul verdi ona. Bunlar futbolda var, yapacak bir şey yok” şeklinde konuştu.

POTE'YE PRUÇ TEPKİSİ

Pote’ye oruç tutmaması gerektiğini söylemelerine rağmen tuttuğunu, bunun da performansına yansıdığını kaydeden Özat, “Biz de elhamdülillah Müslümanız. Orucun telafisi var ancak bu maçın telafisi yok. Burada 20 bin taraftar, emek harcayan arkadaşları var. Orucun kazası var. Böyle maçlarda 10 kişi kaldığınız zaman çok zor. Olur mu böyle? Biraz daha duyarlı olması lazımdı” ifadelerini kullandı.

Kötü bir sonuç almadıklarını belirten Özat, “Bugün tesislerde kalacağız. İlk defa deplasmana gitmiyoruz. Çıkabileceğimiz en iyi kadroyla çıkacağız. Tüm amacımız İstanbul’da olabilmek. En büyük arzumuz Süper Lig’e yükselebilmek” diyerek sözlerini tamaladı.

 

 

YORUMLAR 236
  • FETVA 4 yıl önce Şikayet Et
    Eğer farz olan Ramazan orucunu kişi bazı mazeretli sebepler dışında keyfi olarak tutmuyorsa kişi çok günah işlemiş olur tövbe etmesi lazım ayrıca 61 gün kefaret konusudu oruça niyet edip mazeretsiz bozduysa 61 gün kefaret gerekir.
    Cevapla
  • abubekr 4 yıl önce Şikayet Et
    ümit oruc un da kazası yok namaz ında kazası yok yanlış belletenler utansın. Yerine tutacakların aslının yerini tutmaz Kabulü de Allah a kalmış
    Cevapla
  • ERDAL 4 yıl önce Şikayet Et
    Nice Monaco maçında hakem Müslüman oyuncu orucunu açsın diye maça ara verdi. Başka sözüm yokkk.
    Cevapla
  • Beceriksiz 4 yıl önce Şikayet Et
    işte bu yüzden adam olamadın, ve hiç bir zaman da olamayacaksın, ancak kendi kibrinde boğulmaya mahkumsun. Allah c.c ; senin gibileri alaşağı etsin..
    Cevapla
  • Ali Yılmaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Eşofmanlı Ümit Hoca.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle