Giresunspor'da Aykut Demir kararı!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da savunma oyuncusu Aykut Demir affedildi.

Giresunspor'da Aykut Demir kararı!
Giresunspor'da Aykut Demir kararı!
GİRİŞ 11.01.2019 16:11 GÜNCELLEME 11.01.2019 16:13
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Kulüp başkanı Sacit Ali Eren, yaptığı yazılı açıklamada, yaklaşık 1 ay önce yönetim kurulu kararıyla kadro dışı bırakılan Aykut Demir'in, kampa katılarak takımla çalışmalara başladığını belirtti. 

 

 

Eren ayrıca, Makedonyalı orta saha oyuncusu Zeni Hüsmani ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını da duyurdu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 11
  • Vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    Yarın metre sakal var kısa şort ile futbol oynuyor. Rabbim hidayet versin.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar sünnet olan sakal bu değildir efendimizin sünneti çok düzgün ve intizamlı boyutu çok uzun olmayan sakaldır bu bidaddır bunları görüp dinden soğumayın
    Cevapla
  • Muvahhid 5 yıl önce Şikayet Et
    Vay sizin halinizeemek sizleri sakal dinden sogutuyor..! Ne diyelim dinde zorlama yoktur. İster ınanırsınız ister inkar edersiniz..! İslamda sakal vardır
    Cevapla
  • Muvahhid 5 yıl önce Şikayet Et
    Sakal bırakmak, aynı zamanda fıtrat kanununa/yaratılıştaki ilahî hikmetin uygun gördüğü prensibe tevfik-i hareket etmek demektir. Bilindiği üzere, kadınların, kızların hatta kız bebeklerin saçları uzun, Erkeklerin, erkek bebeklerin saçları kısadır. Bu demektir ki, ilahî hikmet kızlara, kadınlara uzun saçlı, erkeklerin saçlarının ise kısa olmalarını uygun görmüştür. Bunun gibi, erkekleri sakallı, kadınları ise sakalsız yaratmıştır. Demek ki, erkeklerin süsü ve ayırıcı bir özelliği de sakalıdır. Kadınların ki ise yüzlerinin tüysüz olmasındadır.
    Cevapla
  • Çevreci 5 yıl önce Şikayet Et
    Sakal, zamanında kesici aletler olmadığından insanlar zorda kalmasın diye Hz. Muhammed sünnet demiştir. Bugün İslamiyet bu teknoloji ile yayılsa sakalı olana kirli muamelesi yapılır, bakımı zordur.
    Cevapla
  • Muvahhid 5 yıl önce Şikayet Et
    Demek sizin dediginize gore islam kiyamete kadar degil ama sadece peygamberin sav donemine ayit.! Yani demek istiyorsunuz peygamber sav bilmez ben,biz bilirim.biliriz., diyorsunuz.! Sizler istemesenizde islam kiyamete kadar baki kalacak.!
    Cevapla
  • Giresunspor 5 yıl önce Şikayet Et
    şu sakal Giresunspora yakışıyormu
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Provokasyon yapma
    Cevapla
  • Gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    Neden ceza almistiki? Ersun Yanal Sakali yuzunden kovmustu bizlerde Ersun yanala dusman olmustuk. Muslumanin sakali neden rahatsiz ederki bir insani?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle