Spor Toto 1. Lig ekibinden Emenike bombası!

Spor Toto 1'inci Lig'de sezonun ilk devresini 36 puanla 2'nci sırada tamamlayan Denizlispor, eski Fenerbahçeli Emmanuel Emenike'yi transfer etmek istiyor.

Spor Toto 1. Lig ekibinden Emenike bombası!
Spor Toto 1. Lig ekibinden Emenike bombası!
GİRİŞ 25.12.2018 13:17 GÜNCELLEME 25.12.2018 17:36
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kadrosuna en az 3 takviye yapmayı planlayan yeşil-siyahlıların şu an boşta olan golcü Emmanuel Emenike ile görüştüğü iddia edildi.

 

 

Yönetim kanadından bir yalanlama gelmezken, teknik direktör Yücel İldiz'in Kardemir Karabükspor'dan eski öğrencisini kadrosunda görmeyi çok istediği bildirildi.

Türkiye'deki kariyerine 2009-10 sezonunda İldiz'in çalıştırdığı Karabükspor"da başlayan Nijeryalı futbolcu o sezon müthiş bir grafik ortaya koydu. 1'inci Lig'de 28 maçta 16 gol atan Emenike takımının Süper Lig'e çıkmasında önemli pay sahibi oldu. 

 

 

Ertesi sezon Süper Lig'de Karabükspor formasını giymeyen devam eden Emenike, 23 maçta 14 gol atarak transferin en gözde oyuncularından oldu. Ardından Fenerbahçe ile anlaşmasına rağmen Rusya'da Spartak Moskova'nın yolunu tutan 31 yaşındaki golcü, 2 sene sonra Fenerbahçe'ye geldi. Fenerbahçe'de 2013-14'te şampiyonluk yaşayan Emenike, o sezondan sonra düşüşe geçti. West Ham United, Al Alin ve Olympiakos'ta da görev yapan Emenike, bu sezon ise takım bulamadı.

Başkan yardımcısı Taner Atilla, en iyi takviyeleri yapacaklarını söyledi. Belirledikleri futbolcularla görüşme halinde olduklarını açıklayan Atilla, "Gereken çalışmaları yapıyoruz. İkinci yarıda daha güçlü bir kadroyla sevenlerimizin karşısına çıkacağız" cümlelerini kullandı.

Yeşil-siyahlı ekipte Teknik Direktör Yücel İldiz, katıldığı bir radyo programında, Emmanuel Emenike’nin Denizlispor ile adının geçmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Fenerbehçeli eski forvet ve daha önce Kardemir Karabükspor’da çalıştığı eski öğrencisi Emenike hakkında konuşan tecrübeli teknik adam, Nijeryalı futbolcu ile birkaç gün önce görüştüğünü belirterek, "Emenike’yle birkaç gün önce görüştüm. Kendisi devamlı görüştüğüm bir futbolcu. Fakat Emenike’nin aldığı ücretler belli. Emenike’nin ismi Çin kulüpleriyle de anılıyor. Futbolcunun kalitesi belli, onu kim istemez?" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • Mrd06 5 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten bomba transfer. Kim alırsa elinde patlıyor :)
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Getirmeyin şu adamı türkiye ye
    Cevapla
  • Ali 43 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı alırsanız ligi 6. bitirirsiniz. Denizlispor ligde doludizgin bomba alayım derken elinizde patlatırsınız.mevcut kadro ile başarı zaten gelecektir...
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın derdi para. Accık düzlüğe çıkınca para atacak yer aramayın. Almanyada bir çok gurbetçi sporcumuz var iki üç tane getirin. Hem onlar hem denizlispor kazansın.
    Cevapla