Derbide olay! Düdük çaldı ortalık karıştı!

Spor Toto 1. Lig’in 13. haftasında Adana Demirspor - Adanaspor derbisi 1-1 berabere bitti. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte futbolcular arasında kavga çıktı.

Derbide olay! Düdük çaldı ortalık karıştı!
Derbide olay! Düdük çaldı ortalık karıştı!
GİRİŞ 25.11.2018 18:31 GÜNCELLEME 25.11.2018 18:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

 

Spor Toto 1. Lig'de Adana derbisinde Adana Demirspor ile Adanaspor karşı karşıya geldi. 13. haftadaki mücadele, 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda oynandı ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

 

Adana Demirspor'a üstünlüğü getiren gol, 15. dakikada Traore'nin asistinde Kosecki ile geldi. Son dakikalara kadar oyunun kontrolünü elinde tutan Adana Demirspor, 85. dakikada gelen gole engel olamadı. Adanaspor'a beraberliği ve 1 puanı, 85. dakikada Ahmet Dereli getirdi.

Bu sonucun ardından Adana Demirspor üst üste 2. maçından galibiyet çıkartamazken, 20 puana yükseldi. Puanını 15 yapan Adanaspor'un galibiyet hasreti ise 3 maça çıktı.

 

Spor Toto 1. Lig'in 14. haftasında Adana Demirspor deplasmanda Boluspor ile karşılaşacakken, Adanaspor ise evinde Hatayspor'u konuk edecek.

Stat: Adana 5 Ocak Fatih Terim

Hakemler: Özgür Yankaya, Erdinç Sezertam, Abdullah Bora Özkara

Adana Demirspor: Kurtuluş Yurt, Mitrovic, Orhan Taşdelen, Hakan Bilgiç, Tayyib Talha Sanuç, Kosecki (Dk. 74 Kage), Berk Yıldız, Traore, Galip Güzel, Orkan Çınar, Pote

Adanaspor: Karacic, Onur Akbay, Veli Kızılkaya, Özkan Taştemur, Berkan Yıldırım, Kenan Karışık (Dk. 45 Abdulkadir Özdemir), Gökhan Sazdağı (Dk. 64 Ahmet Dereli), Hakan Barış (Dk. 90+3 Renan Diniz), Kone, Feczesin, Bumba

Goller: Dk. 15 Kosecki (Adana Demirspor), Dk. 85 Ahmet Dereli (Adanaspor)

Sarı kartlar: Dk. 30 Kosecki, Dk 35 Pote, Dk. 37 Tayyib Talha Sanuç, Dk. 73 Kurtuluş Yurt (Adana Demirspor), Dk. 90+1 Hakan Barış, Dk. 90+2 Kone, Dk. 90+4 Feczesin (Adanaspor)

MAÇ SONU KAVGA ÇIKTI

Spor Toto 1. Lig’in 13. haftasında Adana Demirspor - Adanaspor derbisi 1-1 berabere bitti. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte futbolcular arasında kavga çıktı. 

Adana derbisinde Hakem Özür Yankaya'ın maçın bitiş düdüğü çalmasının ardından ortalık karıştı. Adanaspor oyuncusu Veli Kızılkaya'nın hareketleri sonrasında tribünden sahaya adeta yabancı madde yağdı. Daha sonra Adana Demirsporlu futbolcular ve Adanasporlu futbolcular arasında kavga çıktı. 

Her iki takımın çalışanları futbolcularını sakinleştirmek güçlük yaşarken, Çevik Kuvvet'in sahaya girmesiyle kavga son buldu. Adanasporlu futbolcular Çevik Kuvvet’in yardımıyla soyunma odasına gitti. 

YORUMLAR 2
  • Baboş 5 yıl önce Şikayet Et
    Yılmaz hocam ,Sevgi ve Selâmetle....
    Cevapla
  • Momedo 5 yıl önce Şikayet Et
    Sanırım 1ileri düğmeye bastı 2 3 haftadır sürekli kavga var ve ilginç olanı sadece 1 talım değil ve ayrıca ilk 11ler kavga ediyor taraftarlarda değil
    Cevapla