1. Lig ekibinden Volkan ve Sercan'a veto!

Volkan Şen ve Sercan Yıldırım menajerleri tarafından Altay'a önerildi ancak siyah-beyazlıların bu tekliflere olumsuz yanıt verdi.

1. Lig ekibinden Volkan ve Sercan'a veto!
1. Lig ekibinden Volkan ve Sercan'a veto!
GİRİŞ 09.09.2018 15:19 GÜNCELLEME 09.09.2018 15:22
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Altay'ın transfer döneminin son gününde iki yıldız futbolcuyu kapıdan geri çevirdiği öğrenildi.

Süper Lig'in deneyimli oyuncularından Sercan Yıldırım ve Volkan Şen'in menajerleri aracılığıyla Altay'a önerildiği ancak siyah-beyazlıların bu tekliflere olumsuz yanıt verdiği belirtildi. Son olarak Bursaspor'da forma giyen usta golcü Sercan ve Atiker Konyaspor formasını terleten Volkan, hiçbir kulüple anlaşamayınca boşta kaldı. Altaylı kurmayların mevcut kadroyu yeterli bulmaları nedeniyle iki oyuncuyu almaya sıcak bakmadığı ifade edildi.

 

 

Bursaspor'un Süper Lig şampiyonluğundaki kadrosunda yer alan iki milli oyuncudan Sercan, Galatasaray'da, Volkan ise Fenerbahçe ve Trabzonspor'da forma giymişti.

YORUMLAR 4
  • mert 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen kaptan olduhun takımı final macin da satarsan bu hallere düşersin. Bursa sana 2. şansı verdi sana 2. defa kapıları nı acti, sen ne yaptın ekmek yedigin kulübü final maçında yolda bıraktın
    Cevapla
  • VARDAR 16 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynen kardesim volkan kupa finalini oynamadan gitti bizi 2.kez yarı yolda bıraktı şimdi beter olsun bizde oynadığı günleri aldığı paraları çok arayacak
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 5 yıl önce Şikayet Et
    ikisi de sorunlu alıp da başlarına bela mı etselerdi...
    Cevapla
  • Usta golcü 5 yıl önce Şikayet Et
    Hiç usta görmesek Bizde usta golcü diyecez
    Cevapla