Resmen açıkladı! 'Beşiktaş yarın gel dese hazırım'

TFF 1. Lig'de Çaykur Rizespor'u şampiyon yapan teknik direktör İbrahim Üzülmez, "Beşiktaş yarın gel dese ben hazırım. Neden hazır olmayayım ki? Oyuncu gurubuna bakıyorsunuz Quaresma bir yanda, Babel bir yanda. Pepe'si, Talisca'sı... Bize verdikleri zaman Beşiktaş'ı neler yapabileceğimizi göstereceğiz inşallah." dedi.

Resmen açıkladı! 'Beşiktaş yarın gel dese hazırım'
Resmen açıkladı! 'Beşiktaş yarın gel dese hazırım'
GİRİŞ 11.05.2018 17:40 GÜNCELLEME 11.05.2018 17:41
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

TFF 1. Lig'de Çaykur Rizespor ile şampiyonluk yaşayıp, ekibini Spor Toto Süper Lig'e çıkaran teknik direktör İbrahim Üzülmez, beIN SPORTS'a açıklamalarda bulundu.

"BEŞİKTAŞ'A GEL DESELER, HAZIRIM!"

 

 

Beşiktaş'ın teknik direktörü olmak ister misin sorusu sorulan Üzülmez, "Bu genç hoca algısını eğer yıkarsak bir gün olacağız inşallah. Elazığ'a gidiyorsun lider yapıyorsun, Gençlerbirliği'ne gidiyorsun 32 puan topluyorsun ikinci yarı. Diyoruz ki işte bazen kendimizi de ön plana çıkartmak lazım. Şimdi geldik Allah'a şükürler olsun Çaykur Rizespor'u şampiyon yaptık. Ancak büyük takımlara gitmek için lobi mi derler bilemiyorum ama onları yapmamız gerekiyor. "Hedeflerin arasında var mı?" diye sorarsanız, var. Allah nasip eder mi bilemeyiz tabii ki. Bana yarın gel deseler ben hazırım. Neden hazır olmayayım ki? Oyuncu gurubuna bakıyorsunuz Quaresma bir yanda, Babel bir yanda. Sonrasında Pepe'si, Tolgay'ı, Talisca'sı... Bize verdikleri zaman Beşiktaş'ı neler yapabileceğimizi göstereceğiz inşallah. Kulübümüze de inanıyoruz, güveniyoruz. Yeter ki bize kaliteli oyuncu gurubunu versinler. Ben oyuncunun iç dünyasını yaşayan insanlardan birisiyim. Bizim kontrata bağlı olarak takımlarımızda olmamamız gerekiyor." cevabını verdi

YORUMLAR 20
  • adalet 5 yıl önce Şikayet Et
    hoca arayan baska bir takima gönderme yapsan daha iyi olur bence biraz abes kacmis böyle ama heyecanina verelim bence
    Cevapla
  • gürsoy 5 yıl önce Şikayet Et
    gelmesen daha iyiiiiiii
    Cevapla
  • rahsin 5 yıl önce Şikayet Et
    sen hazırsın da beşiktaş hazırmı bakalım..
    Cevapla
  • Antepli 5 yıl önce Şikayet Et
    Besiktas dayken azmi sac bas yoldurdun ibram ama yinede seviyoruz seni
    Cevapla
  • Serkan BJK 5 yıl önce Şikayet Et
    Aman diyim sakin hayalini bile kurma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle