Yılmaz Vural çıldırdı! Boğazına sarıldı

Eskişehirspor, Spor Toto 1. Lig'in 31. haftasında kümede kalma yolundaki rakiplerinden Samsunspor'u ağırlarken maça Yılmaz Vural damga vurdu. Yılmaz Vural, sarı kart gören ve sakinleşmeyen oyuncusunun boğazına sarıldı.

Yılmaz Vural çıldırdı! Boğazına sarıldı
Yılmaz Vural çıldırdı! Boğazına sarıldı
GİRİŞ 15.04.2018 14:50 GÜNCELLEME 15.04.2018 14:58
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Spor Toto 1. Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Eskişehirspor ile Samsunspor, Eskişehir'de karşı karşıya geldi. Eskişehirspor'un 5-0 kazandığı maça Yılmaz Vural damga vurdu.

 

 

Samsunspor, 30. dakikada Çağrı Ortakaya'nın Hürriyet Güçer'e yaptığı sert müdahalesi sonrasında 10 kişi kalırken ilk yarının sonlarında yaşanan pozisyon sonrasında iki takım oyuncuları bir anda gerildi.

Eskişehirspor'da Semih Güler pozisyondan sonra sarı kart görse de sakinleşemedi. Eskişehirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, bu anlarda sahaya girerek oyuncusunun yanına koştu. Semih Güler'i sakinleştirmek isteyen Yılmaz Vural, oyuncusunun boğazına sarıldı.

Yılmaz Vural'ın bu anları, sosyal medyada kısa sürede gündeme oturdu.

YORUMLAR 7
  • Legend 6 yıl önce Şikayet Et
    Tipik bir Yılmaz Vural klasiği:))
    Cevapla
  • Tiriviri 6 yıl önce Şikayet Et
    Yılmaz Vural evet efsanesin lâkin küme oynama liglerinde... Daha önce hep hayiflaniyodum, bı şans verseler büyük takımlar ne olurdu sanki diye.. demek ki o kadar fazla yabancı dil bilmesi,kariyer sertifikası işe yaramıyor.. sen kendini sürekli kaybederek saha içinde böylesine FEVRİ hareket yada söylemlerde bulunursan kimse seni bu saatten sonra CİDDİYE almaz.. Eyvah eyvah bide milli takim başında iken dünyanın gözü önünde......
    Cevapla
  • Yakub 6 yıl önce Şikayet Et
    Öfkelendim ne yapmalıyım? Ayakta isen otur. Geçmedi uzan. Geçmedi abdest al. Geçmedi gusül abdesti al.
    Cevapla
  • sert 6 yıl önce Şikayet Et
    adamsin vuralll.zaten ondesin 1 kisi eksikler neyin pesindesin semih guler
    Cevapla
  • Mete 6 yıl önce Şikayet Et
    Takım kümede kalma savaşı veriyor topçu neyin derdindesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle