Kaleciden son dakika golü! 90+4'te attı!

Spor Toto 1. Lig'de Manisaspor deplasmanda Denizlispor ile kalecisi Göktuğ Bakırbaş'ın son dakikada attığı golle 2-2 berabere kaldı.

Kaleciden son dakika golü! 90+4'te attı!
Kaleciden son dakika golü! 90+4'te attı!
GİRİŞ 03.03.2018 15:13 GÜNCELLEME 03.03.2018 15:13
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Spor Toto 1. Lig'de 25. hafta mücadelesinde Fatih Tekke'nin takımı Denizlispor ile Taner Taşkın'ın çalıştırdığı Manisaspor kozlarını paylaştı.

Denizli Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmada 2-2 eşitlikle sona erdi. Manisaspor 9. dakikada İlkay Gül'ün golüyle öne geçerken, 13'te Leandro Kappel bu gole yanıt verdi. 56'da Ziya Alkurt da Denizlispor'u öne geçirdi. Uzatma anlarında Manisaspor'un kalecisi Göktuğ Bakırbaş kornerde ileri çıkarak golü attı ve takımına 1 puanı getirdi. 

 

 

Alınan bu sonucun ardından Denizlispor, Fatih Tekke yönetiminde çıktığı 4. maçında ilk kez puan kaybetti ve 27 puana çıktı. Manisaspor ise 4 hafta sonra puan alarak 15 puana yükseldi.

Ligin bir sonraki haftasında Denizlispor deplasmanda Adana Demir ile karşılaşacak. Manisaspor sahasında Giresunspor'u konuk edecek.

YORUMLAR 3
  • dadaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Düşen üçüncü takım bu Golden sonra denizli olmuştur hayırlı olsun. Düşen takımlar netleşti sadece playof ve şampiyon olan takımlar bekleniyor.
    Cevapla
  • Hayret 6 yıl önce Şikayet Et
    Muneccimmisin be.Sen takımının haline yan
    Cevapla
  • Fırtına 61 6 yıl önce Şikayet Et
    Denizlispor, Fatih Tekke başında olduğu sürece düşmez... iş kazası diyelim buna...
    Cevapla