Gaziantepspor'un son umudu Cenk Tosun

TFF 1. Lig'de sıkıntılı günler yaşayan Gaziantepspor'un kulüp başkanı Huzeyfe Durmaz, Cenk Tosun transferinden dolayı kulübe geleceği söylenen ödemeyi takip ettiklerini bildirdi.

Gaziantepspor'un son umudu Cenk Tosun
Gaziantepspor'un son umudu Cenk Tosun
GİRİŞ 09.01.2018 14:24 GÜNCELLEME 09.01.2018 16:01
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Durmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2011-2014 yıllarında Gaziantepspor forması giydikten sonra Beşiktaş'a transfer olan Cenk Tosun'un tüm Türkiye'nin takdirini toplamış bir futbolcu olduğunu söyledi.

Beşiktaş'tan sonra Everton'a transfer olan Tosun'un sözleşme maddesinde 1 milyon 157 bin 895 avro tutarındaki dayanışma katkı payından Gaziantepspor'un da pay alması yönünde bilgilerin yer aldığını ifade eden Durmaz, şöyle konuştu:

"Bu konuyla ilgili şu anda İstanbul'da bulunuyorum. Tüm ilgililerle görüşüp kulübümün hakkını almaya çalışacağım. Çünkü Cenk Tosun transferinden dolayı kulübümüze yapılacak ödeme, bizi çok rahatlatacak. Ama henüz herhangi bir ödeme alamadık. Eğer bir an önce ödemeyi alabilirsek transfer tahtasını açabilmek adına da elimiz rahatlayabilir. Ümit ediyorum kısa zamanda konuyu netleştireceğiz."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • o.o 6 yıl önce Şikayet Et
    Tabata ya verdik yetmezmi
    Cevapla
  • bülent 6 yıl önce Şikayet Et
    yetmez, sizde para çok daha verin
    Cevapla
  • merthakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Piyango çıktı akrabalar çoğaldı. Hangi hak? Oyuncu alt yapından çıkmamış! Her hangi bir sözleşmen yok! Oyuncu bedelsiz anlaşmasız takımından ayrılmış! hakkımız olanı alacağız derken? Boşa ümit ediyorsun başkan senin alacağında vereceğinde kalmamış bir ümit çırpınıyorsun.
    Cevapla
  • Kul Ömer 6 yıl önce Şikayet Et
    Transfer payını sadece tek kulüp alır oda yetiştiren kulübün kasasına girer o para. Cenk Frankfurt altyapısından yetişti ondan dolayı Gaziantep kulubü maalesef bundan para alamayacak !..
    Cevapla