Bir şehir bugün ayaklandı!

TFF 1'inci Lig takımlarından yönetimsel ve mali kriz yaşayan Samsunspor’da duruma tepki gösteren yaklaşık 5 bin taraftarlar meydanda bir araya gelerek basın açıklamasında bulundu.

Bir şehir bugün ayaklandı!
Bir şehir bugün ayaklandı!
GİRİŞ 07.01.2018 17:54 GÜNCELLEME 08.01.2018 07:17
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

TFF 1'nci ligi takımlarından Samsunspor'da mali ve yönetim anlamında ki kriz devam ediyor. Samsun Valiliğini'nin başlatmış olduğu yardım kampanyasının ardından krizin aşılmaması durumuna tepki gösteren yaklaşık 5 bin taraftarlar Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelerek basın açıklamasında bulundular. Samsunspor atkısı eşliğinde slogan atan taraftarlar adına açıklama yapan Okan Baş, "Bizler inanıyoruz ki bir milletin kurutuluşunu sağlayan bu şehir, bugün de tek mirası olan Samsunspor'un kurtuluşunu sağlayacaktır. Bugün burada binlerce insan sevdasını haykırmak, sevdası için elinden gelenin fazlasını yapmak için uğraşıyor. Samsunspor, kapanma noktasına, kayyumun eşiğine gelmiştir. Ancak bizim buna gönlümüz razı gelmiyor. Gün, Samsunspor’u ayağa kaldırma günüdür" dedi.



Düzenlenen buluşmaya ayrıca MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsunsporlu futbolculardan kaleci Furkan Köse, Ahmet Cebe, Ercan Yazıcı, Halil İbrahim Pekşen ve Gökay İravul katıldı.

YORUMLAR 29
  • Yıldıray 6 yıl önce Şikayet Et
    Rize layık olduğu yerde.fenerin paf takımı.kendi ipini çektiler.rakiplerine kendi sahasında yenildiler sonra trabzondan yardım bekle
    Cevapla
  • maho 6 yıl önce Şikayet Et
    zenginin malı züğürdün çenesi
    Cevapla
  • Selim 6 yıl önce Şikayet Et
    Transferi unutun. Bu 5000 kişiden kaç takım çıkar?
    Cevapla
  • Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    Aman yaaaa ne kadar önemli bir mesele. O 5.000 kişiyi hayır bi iş için bir araya toplamak mümkün müydü acaba?
    Cevapla
  • Bursalı 6 yıl önce Şikayet Et
    bugün gaziantepspor samsunspor denizlispor eskişehirspor karşıyaka yarın bursaspor antalyaspor konyaspor göztepe ve artık adı bilem hatırlanmayan tarihte kalan kaybolup giden nice kulüpler bir üst lige çıkan ve meşhur olmak için deliler gibi borç bataklarına saplanan kulüpler bu kadere mahkümlar ilhan cavcav zamanı gençlerbirliği ve altınordunun felsefesi tek çıkış yolu Türk futbolu ancak böyle kurtulur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle