G.Antep'te sürpriz gelişme! Kapanıyor derken...

2017'nin son gününde faaliyetleri durdurma kararını resmi internet sitesinden açıklayan Gaziantepspor'da sürpriz gelişme yaşandı.

G.Antep'te sürpriz gelişme! Kapanıyor derken...
G.Antep'te sürpriz gelişme! Kapanıyor derken...
GİRİŞ 02.01.2018 14:23 GÜNCELLEME 02.01.2018 14:24
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

2017'nin son gününde faaliyetleri durdurma kararını resmi internet sitesinden açıklayan Gaziantepspor'da sürpriz gelişme yaşandı. 
 
Valilik önünde toplanan Başkan Huzeyfe Durmaz ve yönetim kurulunun kulübün anahtarını teslim edeceğini iddia edilmişti. Ancak Başkan Durmaz yaptığı açıklamada, Gaziantepspor'un kapanmasının mümkün olmadığını vurguladı. 
 
Başkan Durmaz: Gaziantepspor Kulübü kapanmıyor
 
Durmaz şöyle devam etti: "Gaziantepspor Kulübü kapanmıyor. Kimsenin buna gücü yetmez. Amacımız Gaziantepspor camiasını bir araya getirmek. Yönetim kurulu olarak elimizden geleni yapmaktayız. Kapatma gibi asla bir şey yoktur. Maddi ve manevi desteğe ihtiyacımız var."
 
Kapanma kararı tüzük engeline takıldı! 
 
Yeni yıl mesajı ile kulübün faaliyetlerini durdurulacağını duyuran Gaziantepspor'da, kulübün anahtarının Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'ya teslim edileceği açıklanmıştı.
 
Kararın tüzük engeline takılması üzerine ise Gaziantepspor Kulüp Başkanı Huzeyfe Durmaz, yönetim kurulu üyeleri, Elyesa Süme kaptanlığındaki takım futbolcuları ve taraftarlar 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda destek mitingi düzenledi. Başkan Durmaz ve takım kaptanı Elyesa Süme, şehrin yöneticilerine ve tüm Gazianteplilere çağrıda bulunarak, destek istedi. Huzeyfe Durmaz, Gaziantespor'un 113 milyon TL'lik borcunun kapatılması için destek kampanyası başlatılacağını, para bulunamazsa faaliyetlerin durdurulması konusunun yeniden gündeme geleceğini duyurdu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 22
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Kulübü soymuş soğana çevirmişler sonra duygu sömürüsü yapıyorlar. Devletin kasasından bir lira para verilirse hakkım helal değildir. Eğer gelir gider dengesini sağlayıp kulübü işletemiyorlarsa kapatın gitsin...
    Cevapla
  • osman 6 yıl önce Şikayet Et
    yazık günah o ne kadar para yahu
    Cevapla
  • tarafsız yorum 6 yıl önce Şikayet Et
    113 milyon tl ile 10 tane fabrika kurulur, 5i batsa 5i büyür. Kulüpler yasası değişmeden kimseye destek verilmemeli...
    Cevapla
  • 1453 6 yıl önce Şikayet Et
    Keşke hepsi kapansa insanlık için ne faydasını gördük bunların, bütün kulüplerde milyarlarca borç! devletin milletin sırtına hepsi kambur.
    Cevapla
  • halil 6 yıl önce Şikayet Et
    onlar gerçek borç değil. Sanal borç. Kulüplerin kasalarını boşaltmak için uydurulan borçlar...
    Cevapla
  • ali bulut 6 yıl önce Şikayet Et
    Kulüpleri soyun sonrada duygu sömürüsü yapip para dilenin ,bir cok kulüp ayni durumda yok kardesim kimse yardim etmesin son 15 yilin mali bilancolari transferler incelensin gelir giderlere bakilsin kim bu hale getirmisse bulunsun hesabi sorulsun hapse atilsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle