'Aykut hocaya yapılanlara ben de maruz kaldım'

Ankaragücü'nü TFF 1. Lig'de zirveye taşıyan İsmail Kartal, önemli açıklamalarda bulundu.

'Aykut hocaya yapılanlara ben de maruz kaldım'
'Aykut hocaya yapılanlara ben de maruz kaldım'
GİRİŞ 06.12.2017 09:42 GÜNCELLEME 06.12.2017 09:45
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ankaragücü, İsmail Kartal yönetiminde lige damga vururken ilk röportajını da verdi.

Kartal, daha şampiyon olmadıklarının ve ligin uzun bir maraton olduğunun altını çizerken şunları söyledi:

''ŞARTLAR ÇOK ZORDU''

"Sezona kısıtlı ve zor şartlar altında çalışarak başladık. İlk 4 hafta için öngördüğümüz puan kayıpları vardı. Oyun felsefemizi oturtmak için zamana ihtiyacımız olduğunu söyledim. Karakterli bir oyuncu grubuyla çalışıyorum. İstediklerimizi sahaya yansıtıyorlar. 

Şu an geldiğimiz noktada Ankaragücü'nde beklentilerin büyük olduğunu hepimiz biliyoruz ancak her maçımızı da kazanamayız.

Arada inişler çıkışlar mutlaka olacak ancak ben bu ekibe ve camiamızın bütünlüğüne inanıyorum. Şimdiden şampiyon yakıştırmaları yapılıyor. Daha şampiyon olmadık ve bir şey başarmış değiliz."

''BAŞARI TESADÜF DEĞİL''

"Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra gittiğim kulüplerde istediğim çalışma ortamını bulamamıştım. Ama Ankaragücü istediklerimi yaptığım doğru bir kulüp. 

Başarımız asla bir tesadüf değil. Avrupa'da Manchester City'nin ardından en uzun yenilmezlik serisi istatistiğini Türkiye'den hem de bir TFF 1. Lig ekibi olarak yakalamak ülkemiz ve camiamız adına mutluluk verici."

"Sezonun ikinci yarısında kış ayından dolayı sahaların zemini ağırlaşacak. İyi hazırlanıp hedefimiz olan Süper Lig yolunda sıkı çalışacağız.

Deplasmanda da evimizde de rahatız. Bu takımda bir felsefe var. Gollerimizi sadece forvetlerimiz atmıyor. Mesela stoperimiz Alihan'ın bile 3 golü var."

''KOCAMAN'A HAKSIZLIK YAPILIYOR''

"Aykut Hoca'ya yapılan eleştirileri haksız bulduğumu söylemiştim F.Bahçe de kazanma alışkanlığını artık yakaladı. F.Bahçe kazandıkça Aykut Hoca adına mutlu oluyorum. Benzer eleştirilere ben de maruz kaldım. 1 sezon önce 74 puanla takım şampiyon olurken 1 sezon sonra tüm istatistiklerde önde olmamıza ve puan olarak aynı puanla sezonu bitirmemize rağmen Rize deplasmanı dönüşü yaşadığımız kurşunlanma olayı tüm dengeleri değiştirdi, şampiyon olamadık."

"Son maçımız olan Ümraniyespor'a karşı mücadelenin ilk yarısına istediğimiz başlangıcı yapamadık ama devre arasına girdiğimizde takıma birkaç dokunuş yaptım. Soyunma odasında takımdaki o gerginliği gördüm ve 'Çıkın oynayın bugün belki mağlup olursunuz ama A.Gücü gibi oynayın son 9 maçımızdaki gibi bir olun. Sorumluklarınızı unutmayın' dedim. Maçı kazandık ve lideriz."

YORUMLAR 5
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Aykut hocaya ne yapildi ki biseyler yapiliyorda bizmi goremiyoruz medya arkasinda tudora soven medya aykut hocaya iki soru soramadi ankara gucune gelince ankara gucude osmanli sporun melih gokcegin alip onlara verdigi topcularla buraya geldi umur nayir bunlardan biri ve kac haftadir bu adam sayesinde puan aliyorlar yani sunu demek istiyorum adalet yok futbolda
    Cevapla
  • kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    idda ediyorum aykut 2. yarıyı göremeyecek. ilk yarı 3 mac kaldı bu 3 mactan 1 mac kazanamaz. 2. yarı fixtürü çok zor fb ilk 4 şansı çok az..
    Cevapla
  • yasir 6 yıl önce Şikayet Et
    şampiyon Ankaragücü tebrikler mustafa kartal
    Cevapla
  • rizeli 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi Adam ismail kartal
    Cevapla
  • yılmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    mustafa mı???
    Cevapla