G.Saray'la maç ayarladığı için kovuldu!

TFF 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un, teknik direktörü Hikmet Karaman ile yollarını ayırmasındaki 'bahane' Galatasaray maçı oldu.

G.Saray'la maç ayarladığı için kovuldu!
G.Saray'la maç ayarladığı için kovuldu!
GİRİŞ 07.10.2017 11:36 GÜNCELLEME 07.10.2017 11:39
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'den düşen Çaykur Rizespor, Hikmet Karaman'ı takımın başında tutmuş ve yeni sezona tecrübeli hoca ile devam etmişti.

Son üç haftada yaşanan puan kayıpları ise, başkanlığı yeni devralan Hasan Kemal Yardımcı ile Hikmet Karaman'ın arasını açtı. 

Bardağı taşırdı

Karaman, lige verilen arada Galatasaraylı idarecilerle temasa geçerek bir hazırlık karşılaşması ayarladı. Igor Tudor'un da evet demesiyle oynanması kararlaştırılan maç, Çaykur Rizespor yönetiminde rahatsızlık yarattı. 

Hikmet Karaman'ı takımdan göndermeyi planlayan Çaykur Rizespor yönetimi, hocanın kendilerinden habersiz Galatasaray ile maç ayarlaması sonrası harekete geçti. 

Rizespor Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, tecrübeli hoca ile bir görüşme gerçekleştirdi ve yönetimden habersiz neden böyle bir şey yaptığını sordu. Hikmet Karaman, başkanın bu çıkışına, 'Ben idman saatlerini de mi size soruyorum' diyerek cevap verdi ve yaşanan bu tartışma 57 yaşındaki hocanın takımdan gönderilmesi ile son buldu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 12
  • u mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Başkana bak.Sanki 3.lig takımlarından biriyle maç ayarlamış gibi konuşuyor.Adam G.sarayla maç ayarlamakla kulübe kötülükmü yapmış oluyor.
    Cevapla
  • Geseli 6 yıl önce Şikayet Et
    Sonra Türkiye'de futbol neden gelişmiyor. Sen işini yapmamışsın, senin yerine hoca yapmış, niye yaptin diye ders vermeye kalkıyorsun.
    Cevapla
  • Mert 6 yıl önce Şikayet Et
    Hikmet Karaman bunuda unutmasin"100" yıl boyunca.
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Geçen yıl takımda kalması için kendisine yalvardiginiz hocayı sudan sebeplerle gönderdiniz. Ayıp...
    Cevapla
  • Hocam 6 yıl önce Şikayet Et
    Hikmet kahraman adamın dibi kimse suçu kendinde bulmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle