Birikmiş borç sebebiyle kulübün elektriği kesildi

TFF 1. Lig ekibi Elazığspor'un biriken ve ödenmemiş elektrik borcu yüzünden, binası ve tesislerden sonra maçlarını oynadığı Atatürk Stadyumu'nun da elektrikleri bugün kesildi.

GİRİŞ 04.10.2017 14:18 GÜNCELLEME 04.10.2017 14:38
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fırat Elektrik Perakende A.Ş., elektrik borçlarını ödemediği gerekçesiyle TFF 1'inci Lig'inde mücadele eden Elazığspor Kulüp binası ve tesislerden sonra müsabakalarını oynadığı Atatürk Stadyumu'nun da elektriklerini kesti.

Geçtiğimiz hafta yaklaşık 600 bin lira elektrik borcunu ödenmediği iddiası ile Elazığspor Kulüp binası ve tesislerinin elektriğini kesen elektrik dağıtım firması, bugün de sabah saatlerinde Elazığspor ve Elaziz Belediyespor'un iç saha maçlarını oynadığı Atatürk Stadyumu'nun elektriklerini kesti.

Elektrik dağıtım firması yetkilileri, Elazığspor Külübü'nün Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile yaptığı sözleşme gereği, maçlarını Atatürk Stadyumu'nda oynadığı için elektrik ve su gibi masraflarının da kulup tarafından karşılanmasının taahhüt edildiği ancak biriken borçların ödenmemesi nedeniyle böyle bir yaptırıma gidildiğini bildirdi. Yetkililer, kulüp, tesisler ve stadyumun 600 bin liranın üzerinde borcu olduğunu söyledi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 7
  • E.A 6 yıl önce Şikayet Et
    Elazığ Spora geçmiş olsun. Aslında bir kulübün düşürüldüğü içler acısı durumuna üzüleceğimize dalga geçiyoruz. Kim nerede ne hata yaptı ki Elazığ Spor bu hallere düştü? İnşallah Elazığ Spor kısa zamanda toparlanır, borçlarını öder ve düzlüğe çıkar diye temenni ediyorum.
    Cevapla
  • Ova köylü 6 yıl önce Şikayet Et
    Fırat dağıtım aş, hazırda olan elektirik i kesersiniz ama kışın hafanın 3 günü cogu insan elektiriksiz kalıyor.. önce gidin kiş gelmeden hatları bir konrol edin..Canım Gakkoşum sen golü Elazığ da yemiş sin.. Başka kalelerde gol arama..
    Cevapla
  • Ercan KESKİN 6 yıl önce Şikayet Et
    Altyapıya önem verilmiyor. Belediyelerde yüzlerce Bankamatik işçi çalıştıracaklarına; her semte saha yapıp, yine Belediye adına Beden Eğitimi mezunlarına semt takımları çalıştırsak futbolculara özellikle de yabancı futbolculara bu kadar para akmaz ve hiçbir kulüp bu borç bataklarına düşmez. Kulüp üzerinden reklam yapanlarla 3 kuruş bilet parası yüzünden futbolculara küfur edenlerin karşılaması lazım.
    Cevapla
  • TürkMücahid 6 yıl önce Şikayet Et
    sizde MAÇLARI VE ANTREMALARI gündüz YAPIN...
    Cevapla
  • emre 6 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolunun hali yazık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle