Robinho sessizliğini bozdu! Geliyor mu?

TFF 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, Brezilyalı futbolcu Robinho'nun belli şartlarla yeşil-mavili takıma gelmeyi kabul ettiğini söyledi.

Robinho sessizliğini bozdu! Geliyor mu?
Robinho sessizliğini bozdu! Geliyor mu?
GİRİŞ 15.08.2017 14:33 GÜNCELLEME 15.08.2017 16:01
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

TFF 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, Brezilyalı yıldız Robinho ile anlaşmak üzere olduklarını söylerken, başarılı futbolcu ve menajerinden konu hakkında açıklama geldi.

ROBINHO: "TEKLİF YOK"

Robinho konuya ilişkin "Birçok menajer Türkiye'de ve başka yerlerde benim adıma konuşuyor. Bunlar aldatıcı. Transfer iddiaları yalan" dedi.

ROBINHO'NUN MENAJERİ: İMZALAMADIK

"Türk basınında çıkan Çaykur Rizespor ile Robinho'nun anlaştığı haberleri doğru değildir. Hiçbir kulüp ile sözleşme imzalamadık. Birçok menajer, Robinho'nun temsilcisi olduğunu söylüyor ama bu yalan! Robinho'nun tek menajeri benim"

HİKMET KARAMAN NE DEMİŞTİ?

Çok üst düzey oyuncu konuşuyoruz. Robinho ismi gündeme geldi. Brezilya'da görüşmüştük ama olumlu sonuç alamamıştık. Bugün ise rakamlar konuşuluyor. Başkanımız ilgileniyor. Bunun dışında ikinci bir isim var Brezilya'da. Bu konuda da girişimlerimiz devam ediyor. Brezilya Seri A'da takip ettiğimiz bir oyuncu. Kadromuza katabilirsek önemli bir iş başarmış olacağız. Robinho gelmeyi kabul ediyor. Bütün mesele, kendi istekleri var. Artık rakamlar konuşuluyor. Robinho'da dayatma ve kırmızı çizgimiz yok. Bir sponsorla kadromuzda olabilir. Üç senelik sözleşme istiyor. Biz de bunu belli periyoda yaymak istiyoruz. İkinci bir oyuncu ile ilgili girişimler var. Bu lige gelip gelmeyeceğini bilmiyoruz. Oyuncunun hakları Neymar'ın menajerlik şirketinde. Bu nedenle kolay olmayacak. Çok iyi bir 10 numara. Burada ekonomik anlamda değerlendireceğiz. Genç 10 numara bulmak çok zor. Biz sıkıştırma yaptık. Burada önemli olan ekonomik bilanço ile yönetim kurulunun vereceği kararlar"

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    2016 transfer döneminin son günlerinde gündemde kalabilmek için Adebayor ve Flamini imzaladı gibi haberler yapıldı. Bu haberde böyle olmaz inşallah
    Cevapla
  • Nevsehirliyim 6 yıl önce Şikayet Et
    Hep yabanci bu ne ya
    Cevapla
  • salim 6 yıl önce Şikayet Et
    ilk önce taraftar transfer yapın
    Cevapla