Alpay Özalan: Sahada savaşan takım olacağız

SAMSUNSPOR Teknik Direktörü Alpay Özalan iddialı açıklamalarda bulundu.

Alpay Özalan: Sahada savaşan takım olacağız
Alpay Özalan: Sahada savaşan takım olacağız
GİRİŞ 28.06.2017 20:02 GÜNCELLEME 28.06.2017 20:02

SAMSUNSPOR Teknik Direktörü Alpay Özalan, transferin ikinci kamp öncesi tamamlanacağını belirterek, "Samsunspor, sahada savaşan ve her an her dakika skoru değiştirebilen bir takım olacaktır" dedi.

Samsunspor, bugün Nuri Asan Tesisleri’nde yeni sezon çalışmalarına teknik direktör Alpay Özalan gözetiminde başladı. İlk antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Özalan, transferde öncelik bilinen futbolculardan yana olduğunu belirterek, "Yabancı oyuncularda çok detaylı çalışıyoruz. Başkanımız ve yönetim kurulumuz önderliğinde çalışmalarımız sürüyor. Samsunspor'a iyi yabancı futbolcu getirmeyi istiyoruz. Çok iyi analiz ettiğimiz, çok iyi tanıdığımız ve ileride kulübün o yabancıdan finansal yönden, performans yönünden faydalar sağlayacağına inandığımız oyuncuları getirmek istiyorum. Yabancılar konusunda ağırdan gidebiliriz. Ama özellikle ikinci kampta tamimiyle transferi bitirmiş olacağız” dedi.

HER AN SKORU DEĞİŞTİRECEK TAKIM KURACAĞIZ

Samsunsporlu taraftarların istediğini karşılamanın boyunlarının borcu olduğunu söyleyen Alpay Özalan, “Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki çok fazla çalışıp, bu takımı hak ettiği yerde ve taraftarın istediği yerde bu sezonu bitirecektir. Sahada savaşan ve her an her dakika skoru değiştirebilen bir takım olacaktır" diye konuştu.

Antrenmana katılmayan Erkam Reşmen ve John Chibuike’nin 1 Temmuz’da Erzurum’da yapılacak kampa katılacağı öğrenilirken, Anadolu Selçukspor ile sözleşmesi sona eren Oğuz Gürbulak, Atiker Konyaspor’dan Abdülkerim Bardakçı ve Manisaspor'da forma giyen Ufuk Budak’la yarın resmi sözleşme imzalayacağı belirtildi.