Yılmaz Vural'dan Göztepe kararı!

TFF 1.Lig'de bitime 9 hafta kala göreve geldiği Göztepe'yi Süper Lig'e çıkartan teknik direktör Yılmaz Vural, kulüpteki geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Yılmaz Vural'dan Göztepe kararı!
Yılmaz Vural'dan Göztepe kararı!
GİRİŞ 09.06.2017 13:13 GÜNCELLEME 09.06.2017 13:15
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Başkan Mehmet Sepil'in "Umarım planlarımız uyar ve Vural'la yola devam ederiz" sözlerinin ardından takımda kalmayı çok istediğini belirten tecrübeli teknik adam, "Cumartesi başkanımızla bir araya geleceğiz. Ben her şeyimle Göztepe'de devam etmek istiyorum. Son 9 hafta göreve geldim ama çok da emek sarf ettim. Sonuçta tarihi bir başarı yakaladık. Bunun ödülü benim göreve devam etmem olacak" dedi.

Göztepe camiası ve taraftarıyla güçlü bir bağ kurduğunu anlatan Vural, "Hepimiz inanılmaz kenetlendik. Rüya gibi anlar yaşadık. Şimdi de aynı birliktelikle yola devam etme taraftarıyım" dedi.

Süper Lig'de başarılı olacağına inandığını söyleyen Yılmaz Vural Şöyle devam etti:
"Tüm planlarımı ve hedeflerimi Başkan Sepil'e anlatacağım. Kendisi de projelerini benimle paylaşacak. Son 5 maçta oynadığımız futbol ve takımın gelişimini herkes gördü. Karar elbette yönetimin" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • gözgöz 6 yıl önce Şikayet Et
    40 yılda bir takım bulmuş bırakır mı hoca helede süperlige çıkmış artık en az 3 sene bunun ekmeğini yer yılmaz hoca
    Cevapla
  • sakirtoksoy 6 yıl önce Şikayet Et
    Yılmaz Hoca Türkiye'deki hocaların çoğunu cebinden çıkartır. Ne yazık ki bunu maddi durumu iyi 4 büyükler göremiyor. Çünkü onların Gözü hep yabancı hocalarda. Sonunda Beşiktaş gerçeği gördü, yerli hocaya döndü. Şampiyonluklardan yerli hocalarla geldi. Yılmaz Hoca taktiksel, oyun okuma ve heyecanı ile büyük bir hocadır. Hocamı Malatyaspor'dan tanıyorum. Gerçekten tüm benliğiyle takıma sarılıyor. Hocama başarılar diliyorum
    Cevapla
  • yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    3-5 hafta sonra sessiz sedasız yollanırsın yolmaz hocam bu ülke insanı duygu yoğun bir toplum maalesef rüzgarın yönüne göre çabuk tavır değiştiren bir halkız biz . o yüzden yarın mahçup olacağın şey söyleme geçiştir gitsin sen yolcusun hanmı yok sana
    Cevapla