Hasan Şaş imzayı attı! İşte ilk sözleri

Adana Demirspor'un teknik direktörlük görevi için anlaşma sağladığı Hasan Şaş açıklamalarda bulundu.

Hasan Şaş imzayı attı! İşte ilk sözleri
Hasan Şaş imzayı attı! İşte ilk sözleri
GİRİŞ 04.06.2017 14:20 GÜNCELLEME 04.06.2017 14:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Adana Demirspor'un teknik direktörlük görevi için anlaşma sağladığı Hasan Şaş, Mavi- Lacivertli kulübe tekrar döndüğü için mutlu olduğunu dile getirdi.

Şaş sözlerine şöyle devam etti:

"1994 yılında buradan gittim, küme düşmüş pozisyondaydı kalbim buruktu. Büyük bir şehiriz. Adana Demirspor taraftarı her yerde İstanbul'da Ankara'da her yerde. Bundan sonra taraftar olarak, yönetim olarak, yerel basın olarak birlik olmalıyız ve taşın altına elimizi koymalıyız. Ayaklarımız yere sağlam basmalı. Şu anda çok duygulandım, 22 yıl önce gittiğim kulüpteyim. Hedefi olan bir insanım, İnşallah yönetimle birlikte; canımızı dişimize katarak çalışacağız. Beklentilere alıştığım, 11 yıl Galatasaray'da oynadım, çoçukluğunda hem Galatasaray hem Demirspor taraftarı olan birisiydim. Ne yapacağımı biliyorum. Beklentiler oyunculara moral motivasyon aşılar. İlk olarak geçen seneki sıkıntıları yaşamayacağız, Adana Demirspor'un son maçta ligde kalması ve daha sonra Allah bize yol çizdi iyi bir takım kuracağız ve başarıya ulaşacağız"

Hasan Şaş'dan sonra konuşan Başkan Mehmet Gökoğlu ise; "Hasan Şaş ismi için bir şey diyemem, kariyeri en üst düzeyde olan birisi, İnşallah hayırlı olur, yuvana hoş geldin Hasan kardeşim" dedi.

YORUMLAR 1
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    3 hafta sonra istanbula uçak biletini alırsın.
    Cevapla