Resmen anlaştı! Manchester City'de ikinci Türk

Manchester City ve Altınordu, Berke Özer (17) transferi için anlaştı. Berke 18 yaşına girince Manchester City'ye transfer olacak.

Resmen anlaştı! Manchester City'de ikinci Türk
Resmen anlaştı! Manchester City'de ikinci Türk
GİRİŞ 17.05.2017 15:33 GÜNCELLEME 17.05.2017 15:35
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İngiliz devi Manchester City, Altınordu’nun genç yeteneği Berke Özer ile anlaşmaya vardı. 16 yaşındaki file bekçisi için Manchester City, İzmir temsilcisine 2.3 milyon Euro (9.2 milyon TL) bonservis ödeyecek. Berke’nin 18 yaşını doldurduğunda takıma katılacağı ifade edildi.

İngiliz Sportwitness sitesinin haberine göre, Berke Özer’i “Yeni Donnaruma” olarak niteleyen İngilizler’in genç file bekçisini uzun bir süredir takip ettikleri belirtildi.

2000 doğumlu olan Berke, Türkiye’nin tarih yazan U17 kadrosunun kalecisiydi. Berke Özer’in transferi gerçekleşmesi durumunda Altınordu, Freiburg’a sattığı Çağlar Söyüncü’nün ardından ikinci başarısını elde etmiş olacak.

ENES ÜNAL HARİKALAR YARATIYOR

Büyük gelecek beklediğimiz Enes Ünal ise 2015-16 sezonuna Manchester City takımına transfer oldu. Bu sezonu kiralık olarak Hollanda’nın Twente takımında geçiren genç forvet kırmızı-beyazlı takımda sezonun en iyi futbolcusu seçildi.

YORUMLAR 6
  • Türk 6 yıl önce Şikayet Et
    Bildigim ilk Türk olacak baska kim var ingilterede Türk oyuncu!!!!
    Cevapla
  • kirsehirli 6 yıl önce Şikayet Et
    Insallah seneye tekrar Türkiyeye kiralanmaz
    Cevapla
  • Barbar 6 yıl önce Şikayet Et
    İsmini dahi duymadığımız bir genci koca Man City scout ekibine izlettirip alıyor, bizim ’büyük’ takımlarımız hala saçıp savuruyor. Yeterki yabancı olsun.
    Cevapla
  • FİVEİR 6 yıl önce Şikayet Et
    AdamLar oralardan gelip bizim 17 yaşındaki gencimizi keyfediyor. Bizler hala ilk 11 de oynayacak yerli Futbolcu bulabilirmiyiz muhabbeti yapıyoruz. Futbol direktörlüğünün başına şans eseri sözde imparator lakabı takılan futbolu sadece gaz vermeye dayalı oynatan bi adamı başımıza geçiren zihniyetler böyle adamlarıda zaten göremezler. abi koşuyo al sabriyi deli ibo çok hırslı al takıma. Zihniyet değişmedikçe milli veya kulub bazında istikrar olmayacaktır ülkemizde.
    Cevapla
  • gercekci 6 yıl önce Şikayet Et
    O zihniyeti denediler Abdullah Avci doneminde. Olmuyor kardesim, Turk irkinin calisma yapisi motivasyona dayali yapacak bir sey yok
    Cevapla
  • gercekci 6 yıl önce Şikayet Et
    guzel haber. buralari unutmasin ama sakin geri donmesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle