Denizli söz verdi! 'Kimsenin şüphesi olmasın...'

Eskişehirspor Teknik Direktörü Denizli, "Şartlar bizi play-off'a götürürse oradan da çıkacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Denizli söz verdi! 'Kimsenin şüphesi olmasın...'
Denizli söz verdi! 'Kimsenin şüphesi olmasın...'
GİRİŞ 10.05.2017 16:32 GÜNCELLEME 10.05.2017 16:59
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un teknik direktörü Mustafa Denizli, siyah-kırmızılı kulüpte düşündüğü hedeflere ulaşmadan ayrılma niyetinin olmadığını söyledi. Denizli, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Eskişehirspor'a geldiği günden bu yana 3 ayı geride bıraktığını bildirdi.

Geçen haftaya kadar Eskişehirspor'un kendi kaderini çizecek bir pozisyonda bulunduğunu anımsatan Denizli, şöyle konuştu: "Denizlispor maçıyla bu avantajı kullanamadık. Bütün bunlar bizi hedefimizden şaşırtmaz. Ne yaşanırsa yaşansın öyle ya da böyle ilk gün ne söylediysem o sözümüz mutlaka gerçekleşecek. Eskişehirspor'da düşündüğümüz hedefleri bulmadan buradan ayrılma niyetim yok. Bütün camia iki hafta son düzlüğe kadar bekleyecek. Şartlar bizi play-off'a götürürse oradan da çıkacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Verdiğimiz sözü gerçekleştirmeden bu masadan kalkmayacağım. Zorluklar yaşıyoruz. Bu çok doğal, bu zorlukların üstesinden hep birlikte gelmeye çalışıyoruz. Eskişehirspor camiası ve taraftarımız takımını yanından olsun."

Denizli, Eskişehirspor'a severek geldiğini ve severek çalıştığını dile getirdi. 

YORUMLAR 4
  • Belcika Cenk 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne zorlugu? en iyi kadro en pahali kadro sende? en iyi stat sende? en iyi taraftar sende? ama en kotusu sensin ama caktirmiyorsun, konusacak halin kalmamis be adam!
    Cevapla
  • Boztepe52 6 yıl önce Şikayet Et
    Gs ye son geldiginde sampiyonda oluyordu ama malesef bu is yoruculuga benzemez ülkemizde beceriksiz kulup baskanlari olmasin bunlar isziz kalir o kadar genc dinamik teknik ekip var bunlarda hala ne buluyorlar anlamadim
    Cevapla
  • Metin 6 yıl önce Şikayet Et
    Futbolumuz bir kurtulamadı bunlardan. Mezardan gene teknik direktörlük yapacaklar az kaldı..
    Cevapla
  • nurullah19 6 yıl önce Şikayet Et
    yıllarca teknik direktörlük yaptın maçın oynanmadan kazanılmayacagını daha öğrenememişsin Bu şekil hareketinizle türk futbolunu mahvettiniz daha iki hafta önce direk 1.liğe çıkacağınızı söyleyende yine sendin komiksin vallahi
    Cevapla