Mustafa Denizli'den Birinci Lig itirafı!

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, TFF 1. Lig'de yaşanan heyecanın Spor Toto Süper Lig'de olmadığını söyledi.

GİRİŞ 30.03.2017 15:04 GÜNCELLEME 30.03.2017 15:53
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde gazetecilere açıklamada bulunan Denizli, bu hafta deplasmanda Bandırmaspor ile karşılaşacaklarını anımsattı.

Bandırmaspor maçının kendileri için şampiyonluk yolunda önemli olduğunu vurgulayan Denizli, şöyle konuştu:

"Takımımız fizik ve mental olarak iyi durumda. Bu hafta ve gelecek haftayı en sağlıklı şekilde değerlendirmenin çalışmalarını yapıyoruz. Bandırmaspor maçı inşallah düşündüğümüz gibi geçecek. Bu şehir ve biz bunu yaşayacağız. Bu mutlu görüntü devam edecek. Şu anda üçüncü sıradayız. Birinci sıraya çıkmak istiyoruz. Bazı takımlar hocalarını değiştirdi. Oralara da deneyimli ve başarılı teknik adamlar geldi. Bu ligin verdiği heyecanı bir üst ligde göremiyoruz. Sayısal olarak da bu heyecanı yaşamaları mümkün değil. Şehrimiz, insanımız, taraftarımız ve stadımızla bu heyecanı yaşıyoruz, yaşamaya da devam edeceğiz."

Denizli, A Milli Futbol Takımı'nın Moldova ile Eskişehir'de yaptığı özel karşılaşmada, kentteki taraftarların ay-yıldızlılara verdiği desteğin önemli olduğunu ifade etti.

Eskişehir'in, hazırlık maçında ortaya koyduğu tablonun dikkat çekici olduğunun altını çizen Denizli, "Bundan sonraki puan ve grup maçlarında olağanüstü görüntüler olacaktır. Eskişehir, bunu hak eder. Şehir buna hazırdır." değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • sendermem 6 yıl önce Şikayet Et
    la olum bi dinlenin ne bu yaaa gidin torun sevin
    Cevapla
  • tu_TS_ak 6 yıl önce Şikayet Et
    iran super liginde sizi bekliyorlar hocam, japonya, kore veya çin de olabilir.
    Cevapla
  • Belcika Cenk 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen yaslandin adam cekil kenara,
    Cevapla
  • senol eroglu France 6 yıl önce Şikayet Et
    hadi lan sen oraya yakisirsin
    Cevapla