Hikmet Karaman'dan istifa sinyali!

Gençlerbirliği'ne deplasmanda 1-0 mağlup olan Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Hikmet Karaman maç sonu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hikmet Karaman'dan istifa sinyali!
Hikmet Karaman'dan istifa sinyali!
GİRİŞ 19.03.2017 16:43 GÜNCELLEME 19.03.2017 16:43
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, kümede kalmak için kazanmaları gereken bir maçı yitirdiklerini dile getirdi.

Karaman, önemli bir fırsatı değerlendiremediklerini anlatarak, şunları kaydetti:

"Maç kaybettikçe moral ve motivasyon da kaybediyorsunuz. İlk yarı çok pozisyon yoktu. İkinci yarıda Aydın sağ ayağıyla mükemmel vurdu ve gol oldu. Kornerden yakaladığımız pozisyonda top direkten dönmese ve golü bulsak, bir puan önemli olacaktı. Camia adına hem şanssızlık hem de başarısızlık... Ortada bir başarısızlık varsa teknik direktör olarak üstleneceğiz. Değerlendireceğiz."

YORUMLAR 4
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    sayin hoca sen bunu daha önce düşünmen gerekirdi simdi atı alan Üsküdarı gecti takımı 2lige düşürdün birakmayi konusuyon ayip ayip gerçekten çok ayip yazıklar olsun sizi bugüne kadar orda tutan yönetime.
    Cevapla
  • üç kuruş 7 yıl önce Şikayet Et
    hikmet beyin1998 den beri hocalik yapiyor, kocaelispor dışında 1 yil dan fazla çalıştırdığı takim yok. bu şunu gösteriyor 30 yillik hocalik kariyerinde bir sene başarılı olmuş yada olmaya yaklaşmış. İlginç hala bu kadar revaçta olmasi
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    98 den beri hocalık yapıyorsa 30 yıl nasıl oluyor, 20 desene şuna
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    2.5yıl takıma en ufak bi katkısı olmamıştır hele yaptığı transferler tam bir fiyasko
    Cevapla