Sivasspor'da iki ayrılık birden! Resmen açıklandı

TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor, bu sezon fazla forma şansı bulamayan futbolculardan Hasan Kabze ve Musa Sinan Yılmazer ile yollarını ayırma kararı aldı.

Sivasspor'da iki ayrılık birden! Resmen açıklandı
Sivasspor'da iki ayrılık birden! Resmen açıklandı
GİRİŞ 05.12.2016 15:07 GÜNCELLEME 05.12.2016 15:07

Bu sezon yeniden Süper Lig'e yükselme hedefi ile TFF 1'inci Lige başlayan, ilk haftalarda yaşadığı bocalamanın ardından son haftalarda üst sıralara tırmanarak şampiyonluk yarışına giren Sivasspor, devre arası transfer harekatını erken başlattı.

Ligin 13'üncü haftasında deplasmanda Gireasunspor'u mağlup eden Sivasspor'da, yönetim kurulu teknik heyet ile bir toplantı yaptı. Takımın durumu ve devre arası transfer çalışmalarının görüşüldüğüa toplantıda takımdan gidecek isimler de netleşmeye başladı. Teknik heyetin raporu doğrultusunda yönetim kurulu Hasan Kabze ve Musa Sinan Yılmazer'den kendilerine kulüp bulmalarıni istedi. Bu kararın futbolculara iletildiği ve iki futbolcunun kentten ayrıldığı öğrenildi.

Öte yandan üst üste 2 hafta kazanarak ligdeki iddiasını sürdüren Sivasspor, hafta sonu kendi sahasında konuk edeceği Göztepe maçının hazırlıklarına da ara vermeden başladı.

KAYNAK: DHA