FIFA'dan Türk ekibine transfer yasağı uyarısı!

Denizlispor ile eski futbolcusu Daniel Dimov arasındaki davada FIFA oyuncuyu haklı buldu. Yeşil-siyahlıların parayı yatırması, aksi durumda transfer yasağı koyacağını tebliğ etti.

FIFA'dan Türk ekibine transfer yasağı uyarısı!
FIFA'dan Türk ekibine transfer yasağı uyarısı!
GİRİŞ 09.10.2016 16:03 GÜNCELLEME 09.10.2016 16:03

FIFA'nın Karşıyaka'ya verdiği iki dönemi kapsayan transfer yasağının ardından, bir Türk takımının daha aynı tehlikeye çok yakın olduğu ortaya çıktı. TFF 1. Lig ekibi Denizlispor'un eski futbolcusu Daniel Dimov'un FIFA nezdinde açtığı dava sonuçlandı.

30 gün mühlet verdi, süre dolmak üzere

Alacaklarını almak isteyen oyuncunun şikayetini karara bağlayan ve kendisini haklı bulan FIFA, yeşil-siyahlı ekibin futbolcusuna olan borcunu 30 gün içinde ödemesine hükmetti. Yaklaşık 70 bin euro civarında olduğu tahmin edilen miktarın bu süre içerisinde yatırılmaması durumunda Denizlispor'a transfer yasağı konacağı, bunun iki transfer dönemini kapsayacağı tebliğ edildi.

Kulüp kriz masası kurdu

Daha önceki dönemlerde de transfer yasağı ile karşı karşıya kalan Denizlispor'un, kulübün içinde bulunduğu sıkıntılı mali durumu aşmak için kriz masası kurduğu belirtildi. FIFA'nın tanıdığı 30 günlük sürenin, dolmak üzere olduğuna dikkat çekildi.

KAYNAK: MİLLİYET