Denizlispor Adana'da altın buldu

PTT 1. Lig'in 29. haftasında Adana Demirspor sahasında Denizlispor'u ağırladı.

Denizlispor Adana'da altın buldu
Denizlispor Adana'da altın buldu
GİRİŞ 14.04.2016 21:03 GÜNCELLEME 14.04.2016 21:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bir yanda play-off şansını kaybetmek istemeyen Adana Demirspor diğer yanda ise düşme hattından kurtulma peşinde olan Denizlispor... Zorlu maçta gülen 2-0'lık skorla konuk Denizlispor oldu.

Yeşil-siyahlı ekibin golleri 37'de penaltıdan ve 90'da Leandrinho geldi.

Bu sonuçla Adana Demirspor 46 puanda kalırken Denizlispor puanını 29 yaptı. Ligin 30. haftasında Adana Demirspor deplasmanda Balıkesirspor'la karşılaşacak. Denizlispor ise evinde Karşıyaka'yı konuk edecek.

Adana Demirspor: 0 - Denizlispor: 2

Stat: 5 Ocak Fatih Terim

Hakemler: Suat Arslanboğa, Gökhan Memişoğlu, Mehmet Kısal

Adana Demirspor: Fevzi Elmas, Attamah (Dk. 57 Hüseyin Kala), Ahmet Burak Solakel, Pote, Anıl Taşdemir (Dk. 70 Kenan Özer), Bezerra, İbrahim Dağaşan (Dk. 87 Abdulkadir Özgen), Burak Çalık, Onur Akbay, Murat Akyüz, Mehmet Ozan Tahtaişleyen

Denizlispor: İsmail Şahmalı, Veli Acar (Dk. 84 Serkan Atak), Servan Taştan, Kerem Gülbahar, Martines, Cihan Özkaymak, Şevki Çınar (Dk. 79 Mustafa Keçeli), Recep Niyaz (Dk. 88 Muhammed Emel), Dimow, Furkan Şeker, Cenk Güvenç

Goller: Dk. 37 (penaltıdan) ve Dk. 90+3 Martines (Denizlispor)

Sarı kartlar: Dk. 2 Attamah, Dk. 37 İbrahim Dağaşan (Adana Demirspor)

YORUMLAR 1
  • Arif 8 yıl önce Şikayet Et
    Osman Özköylü takım liderin 3 puan arkasındayken hangi akla hizmet gönderildi?? Hadi gönderildi yerine niye hiçbir başarısı olmayan Tayfur getirildi??? Hadi getirildi niye yanına taktik bilgisi yüksek bir yardımcı antrenör getirilmedi?? ADS bu sene de süper ligi elinin tersiyle itecek anlaşılan!!
    Cevapla