Ümit Özat'tan sitem! "Buna hakları yok"

Samsunspor'un teknik direktörü Ümit Özat, "Hakemlerin saha içerisinde futbolculara saygısız davranmaya hakları yok" dedi.

Ümit Özat'tan sitem! "Buna hakları yok"
Ümit Özat'tan sitem! "Buna hakları yok"
GİRİŞ 25.11.2015 17:16 GÜNCELLEME 25.11.2015 17:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

PTT 1'inci Lig ekibi Samsunspor'un teknik direktörü Ümit Özat, Göztepe maçına değinirken, "Hakemlerin saha içerisinde futbolculara saygısız davranmaya hakları yok. Böyle efendi oyunculara denk geldiler" dedi.

Nuri Asan Tesisleri'ndeki haftalık basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ümit Özat, 2-0 kaybettikleri Göztepe maçında bu sezonun en kötü futbolunu oynadıklarını belirtti. İlk başta Mehmet’i çıkarmayı düşündüğünü, sarı kart gören Kone'yi tercih ettiğini belirten Ümit Özat, şöyle devam etti:

"İkinci yarıya daha çok kazanma odaklı bir takım çıkardık. 2 santraforu oyuna soktuk. Gol dakikasına kadar top kalemize hiç gelmedi. Gelen top formalar bile birbirine çarpmadan verilmiş bir penaltı oldu. Göztepe bireysel olarak ligin en iyi takımı olabilir ancak oyun olarak en kötü oynayan takımına yenildik. Bize yakışmadı. Dünyada her maçını kazanan bir takım yok. Netice ne? Biz şu anda lideriz. Sezon başında 12'nci haftada 22 puanla lider olacağız desek kim inanırdı, kim kabul etmezdi." 

Kulüp yönetiminin Futbol Federasyonu'na Göztepe maçının hakeminin şikayet ettiğini belirten Ümit Özat, açıklamasında şu iddialarda bulundu:

"Hakemler, dua etsinler ki benim futbolculuğuma denk gelmediler. Böyle efendi oyunculara denk geldiler. Onlar olmazsa sen halı sahada bile maç yönetemezsin. Sen bu penaltıyı vermesen de belki biz Göztepe’ye yenilebilirdik. Formaları bile birbirine çarpmayan pozisyonda penaltı veriyorsun. Pozisyonun içerisindeki oyuncu bile şaşırdı. Acaba bana faul mü çaldı diye baktı."

Hafta sonu sahalarında oynayacakları Giresunspor maçına da değinen Ümit Özat, bu senenin en zor olan kader maçını oynayacaklarını vurgularken şöyle dedi:

"Daha ligin 3'te 1'i bitti. Daha çok inişler çıkışlar olacak. İlk yarı ne kadar çok puan toplarsan bu bir avantaj. Ama bu ligin asıl devresi 2’nci devre. Mümkünse doğru takviyeler yapmalıyız. Önümüzdeki 5 maçtan 10 puan almalıyız. Giresunspor maçına da bu şekilde hazırlanıyoruz."

Kadro dışı bırakılan Zola ile çalışmak istemediğini, bunu kendisine de söylediğini ifade eden Ümit Özat, şöyle dedi:

"Düşünmediğim bir oyuncuyu idmana çıkartacağıma, alt yapıdan birini alır, ona yer açarım. Kendisine verebileceğim kadar şans verdim. Bu Zola’nın kötü futbolcu olduğu anlamına gelmez. Dikiş tutmadı. Ofoedu’yu 1461 Trabzon’da kim tanıyordu. Ama şimdi Ofeodu bu ligin aranan oyuncusu. Zola da belki başka bir takımda tutabilir."

YORUMLAR 1
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Bayagi kilo almissin acilen kilo vermen lazim
    Cevapla