Karşıyaka'ya müthiş derbi primi!

Erdal Acar, bugün futbolcuların 700 bin TL'nin üzerindeki gecikmiş alacaklarını dağıtarak Göztepe derbisi öncesi para dopingi yaptı.

Karşıyaka'ya müthiş derbi primi!
Karşıyaka'ya müthiş derbi primi!
GİRİŞ 06.11.2015 14:40 GÜNCELLEME 06.11.2015 15:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Karşıyaka'da futbol şubesinin patronluğunu üstlenen iş adamı Erdal Acar, bugün futbolcuların 700 bin TL'nin üzerindeki gecikmiş alacaklarını dağıtarak Göztepe derbisi öncesi yeşil-kırmızılılara para dopingi yaptı.

Kulübe daha önce 8.5 milyon TL kaynak aktaran Acar'ın, "Ben Karşıyaka'ya borç vermiyorum, bağış yapıyorum. Herkes bunu anlamalı. Parada sorun yok. Yeter kibaşarı gelsin. Başarı yoksa para da yok" mesajı verdiği öğrenildi.

Karşıyaka'nın derbiyi kazanması halinde galibiyet primini kaptanların belirleyeceği öğrenildi. Bu konuda güvence veren Erdal Acar'ın, "Göztepe'yi yenin, gerisini düşünmeyin" şeklinde konuştuğu kaydedildi.

Acar'ın verdiği 700 bin TL ile Şanlıurfaspor galibiyetinin primleri, teknik heyet alacakları, personel maaşları ve futbolcu senetlerinin bir kısmının ödendiği bildirildi. Teknik direktör Kemal Özdeş ve Necati Ateş ile Engin Baytar'a ilk kez ödeme yapıldı.

YORUMLAR 1
  • YKAAN 8 yıl önce Şikayet Et
    Ona prim denmez zaten adamların alacakları varmış.
    Cevapla