Denizlispor, galibiyete hasret

Denizlispor'un hocası Mehmet Altıparmak, cumartesi günü Yeni Malatyaspor'u yenerek, galibiyet hasretine son vereceklerini söyledi.

Denizlispor, galibiyete hasret
Denizlispor, galibiyete hasret
GİRİŞ 21.10.2015 16:53 GÜNCELLEME 21.10.2015 16:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Altıparmak, yaptığı açıklamada, ligde her takımın birbirini  yenebilecek kapasitede olduğunu ifade ederek, Yeni Malatyaspor maçından 3 puan  alıp ligin alt sıralarından uzaklaşmak istediklerini kaydetti. 
 
Ortaya koydukları oyunun karşılığını bir türlü alamadıklarını belirten  Altıparmak, bu yüzden puan sıralamasında istemedikleri bir konumda olduklarını  bildirdi. 
 
Alınan kötü sonuçlara rağmen gerçek Denizlispor'u çok yakın zamanda  herkesin göreceğini vurgulayan Altıparmak, şunları kaydetti: 
 
"Ligde, ilk haftalarda istediğimiz sonuçları alamadık. Ancak  sakatlarımızın da iyileşmesiyle daha iyi futbol oynamaya başladık. Balıkesirspor  maçında sahadan 3 puanla ayrılamadığımız için üzgünüm. Bu hafta deplasmanda  oynayacağımız Yeni Malatyaspor maçı bizim için çıkış anlamında çok önemli. Bu  maçtan alacağımız puanlar bizi bir nebze rahatlatacak. Yeni Malatyaspor maçında  galibiyet hasretine son vereceğiz." 

YORUMLAR 2
  • gs44 8 yıl önce Şikayet Et
    size inönü de puan yok
    Cevapla
  • abdullah 8 yıl önce Şikayet Et
    malatyadan 4 gol yiyeceksiniz demedi deme
    Cevapla